- Makaleler
- 2
Bende sadece R1 indirimde görünüyor normal mi? 159Pro'yu geçtim p bile yok.
Bu aralar çoğu kişide aynı olay oluyor, bekleyip deneyin.
Bende sadece R1 indirimde görünüyor normal mi? 159Pro'yu geçtim p bile yok.
Hocam normal bile yok iştePro stokta yok. P modelinde indirim yok. Sadece normal olan ve Pro’da var. İstersen normali al, pro gelince onu alırsın. Bedava zaten![]()
Bende neden öyle oluyor diyorum iki gün önce kendime aldım 500 e bi kaç saat sonra bi arkadaşa almaya çalıştık indirimi uygulamadı bi türlü ucu ucuna alabilmişim çok mutluyumBu aralar çoğu kişide aynı olay oluyor, bekleyip deneyin.
Bende neden öyle oluyor diyorum iki gün önce kendime aldım 500'e birkaç saat sonra bir arkadaşa almaya çalıştık indirimi uygulamadı bir türlü ucu ucuna alabilmişim çok mutluyum.
Aktif olarak aj139 pro kullanıyorum sırf fiyatı yüzünden aj159 u da aldım valla kutusunu açmam bile belki dicem de gümrükte kontrol ediliyor sanırımVallahi son anda aldın sende. Baktım R1 de var sadece gerçekten.
Bu fiyatlara ne alırsanız iyidir boş verin. Bazıları sürekli R1 kötülüyor falan ama kablolu mouse bile yok o fiyata. Bundan öncesinde BİM'in 50 liralık faresini kullanıyordum her türlü ondan daha iyi bir sensör olacağını düşünüyorum.
Tabii ki öyle, R1 de 400 TL. Bayağı uygun, kronik sorunu yoksa.
Bu fiyatlara ne alırsanız iyidir boş verin. Bazıları sürekli R1 kötülüyor falan ama kablolu mouse bile yok o fiyata. Bundan öncesinde BİM'in 50 liralık faresini kullanıyordum her türlü ondan daha iyi bir sensör olacağını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.