Wolwor
Kilopat
Hocam hangi linkten aldiniz?
Hocam adam beyazını almış ya. Bütün moral gitti şuan..Sen Pro'yu aldığında dua et, ne siyahı.
YA bir de BEYAZ RENGİ
HOCAM ACİL LİNK SALIN
Ulan boşuna para verdim ya siyaha...
Hocam adam beyazını almış ya. Bütün moral gitti şu an.
Bende 800 tl gözüküyor pc de linkde. Belki Tolga hocam başka linkden yaptı.Şansa almış, dene olmaz sende büyük ihtimal.
*BEYAZI. EVREN BANA İŞARET GÖNDERİYOR. Demekki siyahlanda yakışır. Moralim geliyor hafiften.Ulan G75 pro ile çok yakışır be siyahı.
Ah be ben de bekliyordum kampanya bitmesin diye düzünü aldık. Gelmez gelmez beyazı hiç gelmez dediler.Hocam adam beyazını almış ya. Bütün moral gitti şuan..
İlk sipariş indiriminden aldım. İnstagram reklamında çıktı 33TL yazıyordu. Baktım 8K olan versiyonundan stoklar vardı aldım. Link yok o yüzden.Hocam hangi linkten aldiniz?
Ah be ben de bekliyordum kampanya bitmesin diye düzünü aldık. Gelmez gelmez beyazı hiç gelmez dediler.
Kaderde varsa düzünü almak neye yarar üzülmek![]()
İlk sipariş indiriminden aldım. Instagram reklamında çıktı 33TL yazıyordu. Baktım 8K olan versiyonundan stoklar vardı aldım. Link yok o yüzden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.