Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Hep benim şansıma denk gelir böyle şeylerde, kırk yılın başı yurt dışından uyguna birşey alayım dedim olana bak 😃

22 Mart'ta siparişi vermiştim biraz önce geldi. Araya bayram girmemiş olsa sanırım Pazartesi ya da en geç dün gelecekti. Yurt dışından gelen bir ürün için gayet hızlı diye düşünüyorum. Hiç beklemiyordum :)

Daha önce sormuştum birkaç bir şey ama şimdi fare gelince bilmediğim birkaç şeyi sormak istiyorum. İlk defa kablosuz kullanacağım için biraz yabancılık çekiyorum.

1. 8K Dongle'yi USB ile bilgisayara taktım, sürekli takılı kalması mı daha iyi yoksa şarj ederken tak çıkar yapmak mı daha iyi?

2. Bu soru aslında ilk soru ile bağlantılı. Daha önce sorduğumda 2k'da kullanmamı önermişlerdi, uygulama üzerinden 2k'ya aldım, sizce bu seçim doğru mu? İlk soru ile olan bağlantısı da aslında Dongle olmayınca maksimum 1k hz oluyor.

3. Kablosuz kullanmak için farenin altından 2.4G'yi seçmemiz gerekiyor değil mi? Ek olarak aynı kısımdaki BT ne anlama geliyor?

4. Son olarak faremin şarjı yüzde kaç olduğunu tam olarak görebiliyor muyum? Ajazz Driver uygulamasında, sağ üst kısımda resim olarak bir şarj işareti gözüküyor ama yazıyla göremiyorum, şarj ettiğimde de herhangi ekstra bir şey göremedim. Gözden kaçırmış olabilirim.

Dediğim gibi kablosuz farelerle ilk tanışmam, sorulara sırayla cevap verirseniz benim için çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için. Ek olarak soru sormak isterseniz seve seve cevaplarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı