v3rtecc
Hectopat
- Makaleler
- 3
Link atar mısınız? Emülatör ile yapılabiliyor mu?
Emülatörde uygulamaya yönlendirme yapmıyor. Hem PC hem de mobilinde denedim.
Link atar mısınız? Emülatör ile yapılabiliyor mu?
Hocam benim güncellendi sizde bakın bir isterseniz.
Ve evet fark hissediliyormuş baya.Mouse'lardan anlamam genel olarak, farklarını bilmem. %90 hep gamepad ile oynarım oyunları. 2020'de marketten aldığım Rampage mouse sonrası ilk defa mouse aldım bu konu ile birlikteBakalım fark hissedecek miyim.
Hocam bende 2020'de aldığım Rampage mouse kullanıyorum dediğiniz kadar ediliyor mu?Benim 22 Mart'ta sipariş verdiğim AJ159 an itibariyle bugün geldi. Neredeyse sadece vergi ücretini ödeyerek aldığımız bir mouse'a göre mükemmel valla
Ve evet fark hissediliyormuş baya.
Hocam ediyor ya. Ne kadar rekabetçi oyunlar oynuyorsunuz bilmiyorum ama en çok farkı onda yaşadım ben. Ben normalde aşırı sık rekabetçi oyunlar oynamam ama bu mouse için bir deneyeyim dedim ara sıra girdiğim oyunlardan. Cidden aim alırken aşırı fark etti bende, her zamana göre 7-8 kill daha fazla almaya başladım. Oyunu geçtim PC'de normal şekilde mouse'u gezdirirken bile mouse imleci daha akıcı. Sizin Rampage mouse da tahminimce 125Hz'dir, 1000Hz'e geçince fark hissediliyor harbiden.Hocam bende 2020'de aldığım Rampage mouse kullanıyorum dediğiniz kadar ediliyor mu?
Evet benimkide 125 Hz, SMX R-47.Hocam ediyor ya. Ne kadar rekabetçi oyunlar oynuyorsunuz bilmiyorum ama en çok farkı onda yaşadım ben. Ben normalde aşırı sık rekabetçi oyunlar oynamam ama bu mouse için bir deneyeyim dedim ara sıra girdiğim oyunlardan. Cidden aim alırken aşırı fark etti bende, her zamana göre 7-8 kill daha fazla almaya başladım. Oyunu geçtim PC'de normal şekilde mouse'u gezdirirken bile mouse imleci daha akıcı. Sizin Rampage mouse da tahminimce 125Hz'dir, 1000Hz'e geçince fark hissediliyor harbiden.
Aynı mouse'u kullanıyormuşuz hocam benimkide SMX R-47 idiEvet benimkide 125 Hz, SMX R-47.
Şoktan almıştım benimkini, gelsin bakacağım ne kadar fark edecek dediğiniz kadar varsa çağ atlamış gibi olacağım.Aynı mouse'u kullanıyormuşuz hocam benimkide SMX R-47 idi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.