Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Evet hocam yeni sipariş verdim. Herkeste aynı yönlendirmeyi yapmayabilir. Benim evde atıl duran 2.telefon vardı sosyal medyada gezerken birden karşıma çıktı. Bu linkten temuyu indirince indirimi yansıttı bu konuda da bilgi vermiş olayım. Umarım sizde sipariş verebilirsiniz.

Evet hocam yeni sipariş verdim. Herkeste aynı yönlendirmeyi yapmayabilir. Benim evde atıl duran 2.telefon vardı sosyal medyada gezerken birden karşıma çıktı. Bu linkten Temu'yu indirince indirimi yansıttı bu konuda da bilgi vermiş olayım. Umarım sizde sipariş verebilirsiniz.

Hocam cidden çok teşekkür ederim, kaç gündür uğraşıyordum denk gelsin alayım diye. Sizin attığınız linkle yaptı indirim, aldım sonunda.
Ek olarak başka deneyenler için söyleyeyim telefonda aylardır Temu vardı hatta bilgisayardan daha önce sipariş verdiğim hesap açıktı telefonda. Başka linkleri denemek için yeni mail açıp onunla Temu'ya giriş yapmıştım, uygulama yüklü olmasına rağmen tarayıcıda indirim gösterip daha sonra uygulamaya yönlendirip indirimi uyguladı yeni hesapta.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-06-02-16-07-385_com.einnovation.temu~2.jpg
    Screenshot_2025-04-06-02-16-07-385_com.einnovation.temu~2.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 89
Hocam cidden çok teşekkür ederim, kaç gündür uğraşıyordum denk gelsin alayım diye. Sizin attığınız linkle yaptı indirim, aldım sonunda.
Ek olarak başka deneyenler için söyleyeyim telefonda aylardır Temu vardı hatta bilgisayardan daha önce sipariş verdiğim hesap açıktı telefonda. Başka linkleri denemek için yeni mail açıp onunla Temu'ya giriş yapmıştım, uygulama yüklü olmasına rağmen tarayıcıda indirim gösterip daha sonra uygulamaya yönlendirip indirimi uyguladı yeni hesapta.
Hayırlı olsun hocam gece gece yardımımız dokunmuş oldu. Umarım bu 1 Nisanda gelen yeni yönetmelik sebebiyle sıkıntı yasamadan alırız ürünleri.

Evet hocam yeni sipariş verdim. Herkeste aynı yönlendirmeyi yapmayabilir. Benim evde atıl duran 2.telefon vardı sosyal medyada gezerken birden karşıma çıktı. Bu linkten Temu'yu indirince indirimi yansıttı bu konuda da bilgi vermiş olayım. Umarım sizde sipariş verebilirsiniz.

P modelini almıştım daha uçağa binmemiş :D Acaba onu iade edersem aynı hesaptan bunu alabilir miyim?

Mouse sonunda geldi. Eski mouse rampage olduğu için çağ atlamış gibi oldum. Varsa hala gümrükte olan merak etmesin fareyi. Bi anda dağıtıma çıktı diye mesaj geldi banada. Aniden değişiyor yani. Alanlara hayırlı olsun.

Bu arada çoğu kişi malzeme kalitesi kötü demişti ama gayet hoşuma gitti farenin dokusu. Plastiğide kalitesiz hissettirmiyor. İlk izlemimim bu olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı