Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

Hocam prosunu 2 gün önce aldım ben şu an vardır belki.
hocam hangi linkten aldınız

Ben de AJ159 ve R1 almıştım ikisi de gayet güzel bu fiyatlara kablolu Rampage almaktan kat kat daha iyi. R1 için sensör mcu kötü takılıyor cart curt diyorlardı fakat 3 modunda da takılma yaşamadan kullandım. İkisinin de plastik kalitesi aynı ve Rampage'yi 3'e 5'e katlar.

Hocam hangi linkten aldınız.

Ben de AJ159 ve R1 almıştım ikisi de gayet güzel bu fiyatlara kablolu Rampage almaktan kat kat daha iyi. R1 için sensör mcu kötü takılıyor cart curt diyorlardı fakat 3 modunda da takılma yaşamadan kullandım. İkisinin de plastik kalitesi aynı ve Rampage'yi 3'e 5'e katlar.

Ben de R1 p modeli almistim 2 gun once Pro'yu gorunce dayanamayip onu da aldim 😀

Birisi de ben artık 😉.
Eski telefonumdan ilk denediğimde ürün tükendi yazıyordu fakat az önce o telefondan Instagram'da gezerken temuturkiye isimli hesabın sponsorlu reklamı çıktı AJ159PRO 85 TL diye tıkladım ve yeni hesap açıp denedim oldu. 785 TL'ye HEIJUE TONGCHUANG isimli satıcıdan beyaz AJ159PRO satın aldım.

Birisi de ben artık 😉.
Eski telefonumdan ilk denediğimde ürün tükendi yazıyordu fakat az önce o telefondan Instagram'da gezerken temuturkiye isimli hesabın sponsorlu reklamı çıktı AJ159PRO 85 TL diye tıkladım ve yeni hesap açıp denedim oldu. 785 TL'ye heıjue tongchuang isimli satıcıdan beyaz AJ159PRO satın aldım.

H. O hocam 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı