Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

AJ159 Apex'in patladığı dönemlerde almıştım 3 4 ay geçmeden double Click sorunu yaşatmaya başladı bunu almaya değer mi yoksa bütçe yükseltip daha iyi mouselere bakacağım.

Değerlendirip beğenen çok kişi var ama genellikle 1 hafta kullanıp inceleme yapıyorlar. 4-5 ay kullananda mutlaka bir sıkıntı çıkıyor vallahi :D.

Telink diye bir mcu kullanıyor. Özellikleri, kim üretti falan bilinmiyor. Side Switchleri hakkında da bir bilgi yok. Yani olay tek sensör değil dostum. En önemli şeylerden birisi de mcudur dostum mouselarda. İsterse paw 3950 kullansın. Telink mcu olunca bir şey değişmez. Size önerim Pro modelini stoklarda bekleyin.

Dual mode olanını arkadaşa almıştım 550TL'ye vereceğim ona da. Sizce siparişi iptal edeyim mi? Arkadaş fazla oyun oynamıyor bana da lazım demişti. Eğer Logitech G102'den daha iyi bir seçenekse adama alacağım.

Değerlendirip beğenen çok kişi var ama genellikle 1 hafta kullanıp inceleme yapıyorlar. 4-5 ay kullananda mutlaka bir sıkıntı çıkıyor vallahi :D.

Dual mode olanını arkadaşa almıştım 550TL'ye vereceğim ona da. Sizce siparişi iptal edeyim mi? Arkadaş fazla oyun oynamıyor bana da lazım demişti. Eğer Logitech G102'den daha iyi bir seçenekse adama alacağım.

Tabii ki daha iyi hocam.

G102'den daha iyi bir seçenek tabii hocam.

AJ159 normal modeli mi? O ise alınmaz. Pro olsa alınırdı gayet ucuza geliyormuş.

Normali 500 TL, Pro'su 800 TL. Mcusunu bende çok araştırdım bulamadım, Pro alabilyorken Pro alınsın tabii ki, ama bütçesi düşük olanları telink falan bozmaz. Çünkü bu bütçede 2 kilo kablolu kronik Mouse'lar alınıyor 😅 yanlış mıyım hocam sence de? @egemebb

Olmuyor.

WhatsApp Görsel 2025-03-23 saat 14.55.51_90e122b5.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı