Çözüldü Temu'da alışveriş limitleri nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Adnan Erdem

Megapat
Daha fazla  
Meslek
former valedictorian/student advisor
Merhaba iyi sosyaller :)
Ben de şu Temu'dan bir şeyler söyleyeyim dedim ve birkaç şey koydum sepete ama minimum 670TL gibi bir alt limit var, sepete eklemem gerek. Bundan sonrasında ise yaklaşık 400TL civarı bir vergi ile 1118TL ödeme tutarı çıkıyor. Benim sormak istediğim vergi öncesi miktar için mi limit 1050, yoksa vergi eklendikten sonra da sepet 1050'yi geçerse gümrüğü takılıyor sipariş?
Yardımcı olabilir misiniz?

temy.PNG

Çözüm
Ürünün ana fiyatı önemli burada. Vergi hariç 698 TL tutmuş yani, 27 Euro altında ve sorun olmaz.
Ürünün ana fiyatı önemli burada. Vergi hariç 698 TL tutmuş yani, 27 Euro altında ve sorun olmaz.

Çözüm
Hayır hocam, kesilecek vergi önden ödendiği için vergi sepet tutarına dahil değildir. Örnek olarak 1000 TL'lik ürün aldığınızı var sayalım, vergisi 450 tuttuğunda yasal sınırı aşmış olmuyorsunuz.

Vergi yasal sınıra dahil değil kargo bedeli var 3 euro.

Hayır hocam, kesilecek vergi önden ödendiği için vergi sepet tutarına dahil değildir. Örnek olarak 1000 TL'lik ürün aldığınızı var sayalım, vergisi 450 tuttuğunda yasal sınırı aşmış olmuyorsunuz.
Yasal sınır artık 27 Euro, yani yaklaşık 980 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı