Arkadaşlar herkes konu açmış ben de orada gördüm baktım 5K'lık klavye 500 TL'ye düşmüş fakat kimse orijinal mi diye sormamış, cidden 500 TL'ye orijinal mi yolluyorlar ona göre alacağım da. Çünkü klavye ihtiyacım yok, ucuz diye ileride şu anki klavye bozulursa diye alacağım ona göre.
Hocam onden adres ve kart kayıt edin 670 tl ye geçsin diye önden sepete 100 tl lik bişey ekleyip sürekli klavye linkine f5 abanın geldiği an alırsınız, bugün akşama kadar devam eder böyle.
Hocam onden adres ve kart kayıt edin 670 TL'ye geçsin diye önden sepete 100 TL'lik bir şey ekleyip sürekli klavye linkine F5 abanın geldiği an alırsınız, bugün akşama kadar devam eder böyle.
Hocam böyle bir sitenin kolay kolay ddosla çökeceğini sanmam oyun sunucusu değil sonuçta , başka ülkelerden ve türkiyeden bir sürü kişi giriyor ve sadece klavye alan yok başka ürünler için girende var.
Hocam böyle bir sitenin kolay kolay DDoS'la çökeceğini sanmam oyun sunucusu değil sonuçta, başka ülkelerden ve Türkiye'den bir sürü kişi giriyor ve sadece klavye alan yok başka ürünler için girende var.
Hocam asıl 100 - 1000 kişi için kapanması daha saçma DDoS ile kapansa yine iyi. Netflix'i o anda bilmem kaç milyon kişi izliyordur ancak Temu'yu o kadar da abartmaya gerek yok taş çatlasın 1500 dür.
Hocam asıl 100 - 1000 kişi için kapanması daha saçma DDoS ile kapansa yine iyi. Netflix'i o anda bilmem kaç milyon kişi izliyordur ancak Temu'yu o kadar da abartmaya gerek yok taş çatlasın 1500 dür.
Yok hocam değilim ama sağ ol direk siteden almak daha mantıklı gibi alamazsam farklı klavye alırım.