Temu'da satılan Aula F75 orijinal mi?

• Konuyu başlatan mnms
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 18.365

mnms

Hectopat
Arkadaşlar herkes konu açmış ben de orada gördüm baktım 5K'lık klavye 500 TL'ye düşmüş fakat kimse orijinal mi diye sormamış, cidden 500 TL'ye orijinal mi yolluyorlar ona göre alacağım da. Çünkü klavye ihtiyacım yok, ucuz diye ileride şu anki klavye bozulursa diye alacağım ona göre.

Nasıl yani hocam sizinkisi ne olarak gözüküyor ki, benimkisi "paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi" diyor.

Benimki paket havalimanına ulaştı olarak kaldı.

Nasıl yani hocam sizinkisi ne olarak gözüküyorki , benimkisi "paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi" diyor.
Ekran görüntüsü 2024-11-27 182815.png

Hocam ben klavyeyi dün sipariş ettim ama vergi olayı nasıl olacak acaba bilgisi olan var mı? Sepet 701tl üzerine 421tl'de vergi istedi, totalde 1122,76tl tuttu. Gümrükte ayrıca vergi alınacak mı?

Hocam ben klavyeyi dün sipariş ettim ama vergi olayı nasıl olacak acaba bilgisi olan var mı? Sepet 701tl üzerine 421tl'de vergi istedi, totalde 1122,76tl tuttu. Gümrükte ayrıca vergi alınacak mı?
Gümrükte ayrıca vergi alınmıyor hocam 421 tl verdiğiniz o gümrük vergisi zaten , yani başka birşey ödemenize gerek yok.

Kargo icin ekstra ucret aliyor mu Temu? Benim onceki siparislerimde hep kargo ucretsiz gorunuyordu zaten.
Ücret almıyor diye biliyorum bende ama gümrükte kargo ücretinden kasıt kargo maliyeti ise felan belki ozaman sorun olur.

Gümrükleme tamamlandı yazıyor bu sefer ne zamana gelecek acaba
Hocam sizinkisi geldimi bu arada. Benimkisi şimdi geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı