Temu'da satılan Aula F75 sahte mi?

Ömer Kutay

Hectopat
Merhaba, bir arkadaşım ile birlikte Temu üzerinden Aula F75 siparişi verdik. Biraz önce arkadaşım ile konuşurken bazı kişilerin klavyenin orijinal olmadığını, kutusunun orijinal Aula F75'ten farklı olduğunu söylediğini belirtti. Ürün orijinal midir? Eğer forumda satın alan birisi varsa ve içimi rahatlatırsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir arkadaşım ile birlikte Temu üzerinden Aula F75 siparişi verdik. Biraz önce arkadaşım ile konuşurken bazı kişilerin klavyenin orijinal olmadığını, kutusunun orijinal Aula F75'ten farklı olduğunu söylediğini belirtti. Ürün orijinal midir? Eğer forumda satın alan birisi varsa ve içimi rahatlatırsa çok mutlu olurum.
Sahte değil.

Aulaya mail attım. Temu gibi yerlerin kesin olmadığını direk bizim sitemizden alırsınız sorun olmaza getirmişler.

Son düzenleme:
Aula'ya mail attım. Temu gibi yerlerin kesin olmadığını direk bizim sitemizden alırsınız sorun olmaza getirmişler.

Geçenlerde sepetime ekli haldeyken klavyenin açıklama kısmının başında (ürün adı kısmına değil) %100 orijinal diye bir ibare yazıyordu. Mağazanın kendisinin ekleyebileceğini düşünmüyorum Temu kendi eklemiştir bence. Ekran resmini aldım ama cevaba ekleyemiyorum. Kendinizde sepete eklerseniz görürsünüz diye düşünüyorum.

Geçenlerde sepetime ekli haldeyken klavyenin açıklama kısmının başında (ürün adı kısmına değil) %100 orijinal diye bir ibare yazıyordu. Mağazanın kendisinin ekleyebileceğini düşünmüyorum Temu kendi eklemiştir bence. Ekran resmini aldım ama cevaba ekleyemiyorum. Kendinizde sepete eklerseniz görürsünüz diye düşünüyorum.

Klavye geldi sanırım her F75'lerde kronik sorun var Win tuşunun RGB'si sadece beyaz yanıyordu driver yükledim klavye tamamen erişimim gitti. Bence çok ucuza geldiği için kendi sitesinden almamızı istiyorlar direk Çin'den gelen yapımı. Orijinal gibi duruyor. Replika olsa dahi YouTube videolarıyla aynı kalitede. Klavyeyi alırken bilginiz olsun driver rezil ötesi klavyeyi bozuyor forumlardan düzeltme yollarına bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı