Temu'da ürünler neden ucuz?

Jesyum123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Temu'da bazı ürünlerin çok ucuz olduğunu gördüm. Neden bu kadar ucuz? Bir de yurt dışından geliyorsa vergi sistemi falan nasıl oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Temu'da bazı ürünlerin çok ucuz olduğunu gördüm. Neden bu kadar ucuz? Bir de yurt dışından geliyorsa vergi sistemi falan nasıl oluyor?

Çoğu ürün görseldekilerle alakasız, sipariş ettiğin şey gelmiyor veya üründe olduğu söylenen özelliklerin %90'ı olmuyor. Onun dışında çalışma şartları vs videoları var internette, hatta buna dair bir family guy skeci vardı :D
Vergi konusu ise %60 diye biliyorum. Vergisiz tutar 30 euroyu geçmemeli, geçtiği takdirde sipariş veremiyorsunuz sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an vergileriyle beraber Türkiye'de bulunamayan şeyleri almayı saymazsak çok tercih edilesi bir alışveriş yolu değil. Son vergi düzenlemesinden önce gerçekten de ucuza geliyordu. 30-40 lira fiyata Türkiye'deki marketlerde bile satılmayan kalitede 500'lü kulak çubuğu almıştım mesela. Onun harici tekstil ürünlerinin kalitesi oldukça düşük, yorumlarına bakarak almak gerekiyor biraz.

Ürünün vergisi ödeme aşamasında karşınıza çıkıyor, oradan verginin ödemesini de yapıyorsunuz yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı