Merhaba ben de ilk kez sipariş vereceğim yardımcı olur musunuz? Sepet toplam 2500-3000 arası tutuyor, bu durumda beni bekleyen nedir? Tek başına 1050 liralık bir ürün sepete koymadım, 20-30 parça toplamı 2, 5-3 bin ediyor.
Merhaba ben de ilk kez sipariş vereceğim yardımcı olur musunuz? Sepet toplam 2500-3000 arası tutuyor, bu durumda beni bekleyen nedir? Tek başına 1050 liralık bir ürün sepete koymadım, 20-30 parça toplamı 2, 5-3 bin ediyor.
150 TL.
Sipariş başına 1050 TL'yi geçirtmez Temu diye biliyorum gümrüğe takılır.
Yani öyleyse iki ayrı sipariş olarak mı vermeliyim?
Tamamdır çok teşekkür ederim, 1050'yi geçmeyecek şekilde 3 sipariş vereceğim gibi görünüyor.
Tanıdığım birisi vergi dahil 1450'lik alışveriş yaptı geçen hafta gümrükte falan kalmadı ürünleri eline ulaştı.
Bir önceki siparişim 12 Aralıkta teslim edildi içinde 4 farklı ürün vardı. Dün verdiğim siparişi de kargoya vermişler içinde 5 farklı ürün var toplamı 7 adet. 10 gün içinde gelirse gümrükte takılacak mı? Yoksa bir ay içinde 2 gönderi-paket almış mı sayılacağım? Paket içi adede mi bakıyorlar? Gelen paket sayısına mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.