Temu'dan 1200 TL alışveriş yapmak sorun yaratır mı?

@Tati80 aylık sipariş sayısı mı 5 idi yoksa ayda getirtilebilecek ürün sayısı mı? Benim aklımda ayda en fazla 5 ürün alınabilir diye kalmış.

Ayda en fazla 5 paket sayısı. Ayrıca aynı ürün 5 adet ile sınırlı hocam.

Temu, ürünleri birlikte göndermeyi amaçlar ancak bunu her zaman garanti edemez. Bu ay 5 paket sipariş ettiyseniz, bir sonraki siparişinizde alıcı bilgilerini değiştirmenizi öneririz. Şeklinde açıklama belirtmiş. Yani 7 üründe alsanız 1 paket içine koymaya çalışırlar ama sıvı olabilir ürünler arasında nadiren de olsa 2 paket olarak gönderebiliyorlar aylık hakkınız 3 kalıyor o zaman da. Tabii her an her şey de değişebilir yeni yasalara göre şu anlık benim bildiğim budur. Şu videoya denk geldim kafam karıştı izleyin hocam bende sipariş verecektim şuan vazgeçtim .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Benim de kafam karıştı hocam valla arada kaldım. Çok güzel ürünler var ama parasını verip sınırda kalırsa da olmaz.

Benim de kafam karıştı hocam vallahi arada kaldım. Çok güzel ürünler var ama parasını verip sınırda kalırsa da olmaz.

Aynen 27sine kadar gümrükten de geçemez o yüzden işleyişin oturmasını beklemekte yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…