Temu'dan 3000 TL'lik alışveriş nasıl yapılır?

troool

Hectopat
Arkadaşlar Temu'dan 3000 TL'lik alışveriş yapacağım ancak en fazla 1050 TL olmalı diyor. Galiba aylık da 5 kere sipariş verebiliyormuşuz. Bu alışverişi nasıl yapacağım?
3'e ayırarak yani 1000'er lira olmak üzere 3 kere sipariş versem bir sorun çıkar mı?

Başka hesaplar ile farklı TC kimlik numaralarıyla yapabilirsin. Veya oluyorsa aynı hesapta ayrı ayrı TC kimlik numarası girerek.

Aylık 5 kere sipariş verilebildiğine göre aynı hesap üzerinden bir kerede değil ama farklı farklı siparişler verirseniz olur diye düşünüyorum, farklı tclere veya hesaplara gerek yok. Çünkü aylık 5 hakkınız var zaten. 30 euro sınırı bir kerelik siparişte geçerli.
Videoyu izleyebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özet olarak
1 Takvim ayında ürün bedeli 30€ altında(kargo, vergi hariç) ticari olmayan 5 sipariş(farklı farklı istediğiniz kadar ürün içerebilir) max. 5x30€=150€ sipariş verebilirsiniz

Aylık 5 kere sipariş verilebildiğine göre aynı hesap üzerinden bir kerede değil ama farklı farklı siparişler verirseniz olur diye düşünüyorum, farklı tclere veya hesaplara gerek yok. Çünkü aylık 5 hakkınız var zaten. 30 euro sınırı bir kerelik siparişte geçerli.
Eğer tüm siparişler aynı anda gümrüğe girerse tek paket olarak değerlendirilebilir o zaman. O yüzden farklı TCKN'ler kullanılyor.

Eğer tüm siparişler aynı anda gümrüğe girerse tek paket olarak değerlendirilebilir o zaman. O yüzden farklı TCKN'ler kullanılyor.
5 sipariş vermek için 5 farklı TC kullanmak bana kalırsa zahmetli, Temu bu konuya ne kadar dikkat ediyor bilmiyorum ama misal videodaki arkadaş 2 farklı sipariş vermiş ve siparişler farklı metodlar ve farklı zamanlarda kargolanmış. Yine de riske atılmak istenmiyorsa bir sipariş kargolandıktan sonra diğeri sipariş verilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı