Temu'dan 5 tane aynı ürün gümrüğe takılmadan nasıl alınabilir?

archeloaded

Femtopat
Daha fazla  
Temu'dan tane fiyatı 200 TL olan aynı üründen 5 tane bilgisayar fanı alacağım. Toplam 1000 TL tutuyor. Sanırsam Temu'da aynı üründen 2'den çok alınca gümrükte kalıyormuş. Tek tek sipariş mi vermeliyim. 5 tane tek tek sipariş etsem gümrüğe takılma durumu olur mu? Veya ailemden farklı T.C. Üzerinden tek tek alsam olur mu?

Temu'dan tane fiyatı 200 TL olan aynı üründen 5 tane bilgisayar fanı alacağım. Toplam 1000 TL tutuyor. Sanırsam Temu'da aynı üründen 2'den çok alınca gümrükte kalıyormuş. Tek tek sipariş mi vermeliyim. 5 tane tek tek sipariş etsem gümrüğe takılma durumu olur mu? Veya ailemden farklı T.C. Üzerinden tek tek alsam olur mu?

Aynı T.C. üzerinden olduğu için sıkıntı yaratabilir gibi hocam. Ailenizin tclerinden yapın sorunsuz olur.

Ürün değil paket önemli. Tek sipariş verin. 1 ayda 5 pakete kadar getirebilirsiniz ürün sayısı önemsiz. Tek pakette 20 tane ürün de olabilir

Sepeti bölün 2 sipariş verin, ben tek seferde 3 fan aldım gümrükten geçti.

Yukaridaki arkadaşın dediği gibi paket sayısı önemli. Tek sipariş ile geçirebilirsiniz. Ya da içiniz rahat etmezse farklı sepetler yapıp farklı T.C.'den geçirebilirsiniz.

Yukaridaki arkadaşın dediği gibi paket sayısı önemli. Tek sipariş ile geçirebilirsiniz. Ya da içiniz rahat etmezse farklı sepetler yapıp farklı T.C.'den geçirebilirsiniz.

5 tane şu fandan alsam gümrükten geçer mi? Tek bir siparişte. Yoksa ticari sanarlar ve gümrükte mi kalır?

Önemli olan zaten aynı ürünü alınca gümrüğe takılıyor olması. Aylık limitten bahsetmiyorum.

Sepeti bölün 2 sipariş verin, ben tek seferde 3 fan aldım gümrükten geçti.

Tek siparişte 3 fan nasıl geçti. Her yerde 2'den fazla ürün geçemez yazıyorda.

Son düzenleme:
5 tane şu fandan alsam gümrükten geçer mi? Tek bir siparişte. Yoksa ticari sanarlar ve gümrükte mi kalır?

Önemli olan zaten aynı ürünü alınca gümrüğe takılıyor olması. Aylık limitten bahsetmiyorum.

Tek siparişte 3 fan nasıl geçti. Her yerde 2'den fazla ürün geçemez yazıyorda.

Geçiyor hocam Screenshot_2.png

Sepeti bölün derken? Sen bunları direkt tek siparişte almışsın.

Gümrüğü geçmez dediğiniz için dedim. 2 fan alın sonrasında 3 fan daha alın manasında. Bende 6 adet aldım ilk siparişte 3 fan 2. siparişte yine 3 fan aldım iki siparişte elime ulaştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı