Ürünün ana fiyatı 27 Euro'yu geçmiyorsa sorun yok. Ayrıca 850 TL'nin üstüne %60 (~510 TL) da vergi gelecek bunu unutma.Merhaba Temu'dan ilk defa sadece şu fareyi alacaktım fakat gümrük vergisi vs. aklıma takıldı, 1000 TL civarı olan sınır ürün için mi geçerli yoksa toplam ödediğimiz en son fiyat için mi gümrükte sorun çıkar mı acaba?
Eki Görüntüle 2424246
Merhaba Temu'dan ilk defa sadece şu fareyi alacaktım fakat gümrük vergisi vs. aklıma takıldı, 1000 TL civarı olan sınır ürün için mi geçerli yoksa toplam ödediğimiz en son fiyat için mi gümrükte sorun çıkar mı acaba?
Eki Görüntüle 2424246
1-Bu ürün pro modeli değil. P modeli.Merhaba Temu'dan ilk defa sadece şu fareyi alacaktım fakat gümrük vergisi vs. aklıma takıldı, 1000 TL civarı olan sınır ürün için mi geçerli yoksa toplam ödediğimiz en son fiyat için mi gümrükte sorun çıkar mı acaba?
Eki Görüntüle 2424246
Hocam bu fareye bu fiyatları vermeyin ilk kullanıcılara 700 TL'ye geliyor vergi dahil.
Bununla aynı özelliklere sahip şu :Önerdiğin herhangi kablosuz bir mouse var mıdır hocam peki cevaplar içinde sağ olun aydınlattığınız için.
Bununla aynı özelliklere sahip şu:
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
VXE R1 Serisi Wireless Mouse bunu almak daha mantıklı ön sipariş değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.