Temu'dan AJ159 Pro alınır mı?

yasinbaran01

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Anakart: MSI B450M-A Pro Max RAM: Patriot Viper Steel 2x16 GB 3600 MHz PSU: Thermaltake Tr 2s Kasa: Thermaltake S200 TG GPU: Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB CPU Cooler: Thermalright Assassin Spirit 120 V2 PLUS SSD: Kioxia Exercia Plus 500gb M2
Temu'dan Ajazz AJ159 Pro mouse almayı düşünüyorum. Kullananların tavsiyesine ihtiyacım var. Kalitesi vs nasıl? Bir de Temu'da Ajazz satıcısında mouse 1049 TL. Gümrükte sorun çıkar mı?

Temu'dan Ajazz AJ159 Pro mouse almayı düşünüyorum. Kullananların tavsiyesine ihtiyacım var. Kalitesi vs nasıl? Bir de Temu'da Ajazz satıcısında mouse 1049 TL. Gümrükte sorun çıkar mı?

Hocam mouse 1049 TL fakat 500 TL bandında vergi çıkıyor. Gümrükte sorun çıkmaz. Alınır.

O fareyi vergi dahil 700-800TL bandında alınabiliyor diye biliyorum. Yeni bir hesap açıp başka bir telefonda olursa daha iyi olur çünkü hesap geçmişi olmaması gerek diye biliyorum. Ürünü sepete atınca Instagram'da veya başka bir yerde 130TL küsur diye gösteriyor ürünü. Sipariş ver kısmında vergisi eklenince dediğim fiyata tekabül ediyor.

Alışveriş limiti 27 euro diye biliyorum ama mouse 27 eurodan pahalı nasıl oluyor?

O fareyi vergi dahil 700-800TL bandında alınabiliyor diye biliyorum. Yeni bir hesap açıp başka bir telefonda olursa daha iyi olur çünkü hesap geçmişi olmaması gerek diye biliyorum. Ürünü sepete atınca Instagram'da veya başka bir yerde 130TL küsur diye gösteriyor ürünü. Sipariş ver kısmında vergisi eklenince dediğim fiyata tekabül ediyor.

Bende okuyorum bu tarz mesajları ama hiç böyle indirimlere denk gelemedim çevremde de yeni kayıt yapabileceğim biri yok maalesef.

Hocam ben 10 dk önce vergi dahil 727 liradan sipariş verdim iki gün önce sepete eklediğimde 300 lira indirim vermişti. Bu sabah instagramda gezerken karşıma 103 lira olarak reklamı çıktı ve aldım. Sepette tutup biraz beklerseniz daha fazla indirim çıkabilir. Tabi aceleniz yoksa

Hocam ben 10 dk önce vergi dahil 727 liradan sipariş verdim iki gün önce sepete eklediğimde 300 lira indirim vermişti. Bu sabah Instagram'da gezerken karşıma 103 lira olarak reklamı çıktı ve aldım. Sepette tutup biraz beklerseniz daha fazla indirim çıkabilir. Tabii aceleniz yoksa.

Maalesef sipariş verdim doğrudan Ajazz satıcısından almak istiyordum beyaz rengi yoktu bir süre sonra stoklara eklenince direkt siparişi geçtim.

Hocam ben 10 dk önce vergi dahil 727 liradan sipariş verdim iki gün önce sepete eklediğimde 300 lira indirim vermişti. Bu sabah instagramda gezerken karşıma 103 lira olarak reklamı çıktı ve aldım. Sepette tutup biraz beklerseniz daha fazla indirim çıkabilir. Tabi aceleniz yoksa
103 tlye mi aldınız?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250208_152142_Temu.jpg
    Screenshot_20250208_152142_Temu.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 46

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı