D4rkBlue
Hectopat
Bu fiyata BİM'deki sözde oyuncu mouse'ları bile alınmıyor, kesinlikle ve kesinlikle alınır.Arkadaşlar herkese iyi sosyaller.
Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu?
Teşekkürler.
Kullanıyorum yapıştır gitsin.Arkadaşlar herkese iyi sosyaller.
Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu?
Teşekkürler.
Babacım nası yaptın söyle bizde yapalım.Arkadaşlar herkese iyi sosyaller.
Teşekkürler.
Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller.
Teşekkürler.
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller.
Teşekkürler.
Babacım nası yaptın söyle bizde yapalım.
Sepette onu göremedim (alışveriş limiti) yani direkt beni satın almaya yönlendiriyor.Bedava, al gitsin da belli bir alisveris ucreti var onu karsilamaniz gerekiyor.
Kumar sitesi gibi alışveriş sitesi hocam vallahi her yerden bir şeyler karşımıza çıkıp duruyor zatenbende bilmiyorum karşıma çıktı bir anda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.