Temu'dan Ajazz AJ159 Pro alınır mı?

Onu nasıl yapabilirm ugulama üzerinden canlı bir sistem var mı?
Bilgisayardan yapıyorsanız sağ üstte destek yazıyor ona tıkladıktan sonra en alta inip bize ulaşına tıklayın. Bize ulaşına tıkladıktan sonra sohbet açılacak açıldıktan sonra sağ üstteki X'in solunda not defteri gibi bir şey var ona tıklayıp 1 yıldız verdikten sonra desteğe bağlıyor ondan sonra hesabıma kupon tanımlar mısınız yazıyorsunuz.

Bilgisayardan yapıyorsanız sağ üstte destek yazıyor ona tıkladıktan sonra en alta inip bize ulaşına tıklayın. Bize ulaşına tıkladıktan sonra sohbet açılacak açıldıktan sonra sağ üstteki X'in solunda not defteri gibi bir şey var ona tıklayıp 1 yıldız verdikten sonra desteğe bağlıyor ondan sonra hesabıma kupon tanımlar mısınız yazıyorsunuz.

Deniyorum yazdılar şu anda kuponu bekliyorum.

Temudaki kredimle alacağım bende. Bu model mi yoksa Attack Shark X3 mü daha iyidir ?
Pro daha iyi

Hocam yaptım 110 TL inidirm yaptılar.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı