Çözüldü Temu'dan Ajazz AJ159 alınırsa gümrüğe takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arda_krtt

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 11 Kasım 2024'te Temu'dan 921,58 TL tutarında bir alışveriş yaptım milli klavyemiz Aula F75 aldım. Şimdi de Ajazz AJ159 almak istiyorum fakat 1.678,86 TL tutuyor. 30 dolardan fazla bu ürün gümrüğe takılır mı, nasıl alırım, ne yapmam gerek? Bilgisi olan beni de bilgilendirebilir mi? Hayırlı aksamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır takılmaz vergi dahil değil. Benim bir siparişim 1000 lira küsurdü gümrüğe takılmamıştı.
Vergi değil kargo dahil ücret 30 dolar arasla yeni anlaşmaları var sorun yaşamazsın.

Peki ben birinden ayda bir bu 30 dolar yenileniyor diye duymustum bu gerçek midir peki.

Aylık sipariş hakkı hakkında bir bilgim yok ancak 30 doları geçmediğin sürece sorun yaşamazsın zaten Temu izin vermiyor.

Peki ben birinden ayda bir bu 30 dolar yenileniyor diye duymustum bu gerçek midir peki?

Aylık sipariş hakkınız 5 kere ve her ay yenileniyor ayrıca Temu'dan istediğiniz ürünü alabilirsiniz çünkü Temu zaten 30 euro üstü ürün almanıza izin vermiyor istediğinizi gönül rahatlığıyla sipariş edin (sadece Temu için)

Bir de Temu'da kargo ücreti yok.

Aylık sipariş hakkınız 5 kere ve her ay yenileniyor ayrıca Temu'dan istediğiniz ürünü alabilirsiniz çünkü Temu zaten 30 euro üstü ürün almanıza izin vermiyor istediğinizi gönül rahatlığıyla sipariş edin (sadece Temu için)

Bir de Temu'da kargo ücreti yok.

Benim ürünüm 30 doları geçmiyordu fakat vergi dahil olunca geçiyor bundan bir sıkıntı yaşar mıyım?

Benim ürünüm 30 doları geçmiyordu fakat vergi dahil olunca geçiyor bundan bir sıkıntı yaşar mıyım?

Vergi dahil değil sorun yok gene de istediğini al kral sen sorun etme ama yalnızca Temu'dan Ali Express'te durum farklı.

Vergi dahil değil sorun yok gene de istediğini al kral sen sorun etme ama yalnızca Temu'dan Ali Express'te durum farklı.

Yani vergi önemli değil 30 dolarada ürün alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı