Temu'dan Ajazz AK820 alınır mı?

ahmetSTFU

Decapat
Daha fazla  
Bu tarz klavye arıyordum Temu'dan bunu buldum sizce alınır mı? Vergilerle beraber 2000TL'ye geliyor. Veya bu tarz siyah ve yazıları üstte olmayan klavye önerisi alabilirim Max 2500TL. TKL veya %75

Trendyol'da AK680 Max olanını buldum 2300TL hangisini tercih etmeliyim?

Dosya Ekleri

• IMG_0581.png
    IMG_0581.png
    384,6 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Bu tarz klavye arıyordum Temu'dan bunu buldum sizce alınır mı? Vergilerle beraber 2000TL'ye geliyor. Veya bu tarz siyah ve yazıları üstte olmayan klavye önerisi alabilirim Max 2500TL. TKL veya %75
Onun yerine royal kludge r75 biraz daha iyi olur ama yazılar üstte kalıyor maalesef.

İlla yazılar yanda olmasını istiyorsan alınabilir ama tavsiyem almadan önce müşteri hizmetlerinden %20 indirim kuponu iste, herkese veriyorlar zaten.
Ak680 max manyetik switch bir klavye. İlla manyetik istiyorsan alınabilir veya manyetik olarak fun60 da alabilirsin.

Onun yerine Royal Kludge R75 biraz daha iyi olur ama yazılar üstte kalıyor maalesef.

İlla yazılar yanda olmasını istiyorsan alınabilir ama tavsiyem almadan önce müşteri hizmetlerinden %20 indirim kuponu iste, herkese veriyorlar zaten.

AK680 Max manyetik switch bir klavye. İlla manyetik istiyorsan alınabilir veya manyetik olarak FUN60 da alabilirsin.

Manyetik switch ile ilgili bildiğim tek şey tıklama hassasiyetinin ayarlandığı başka ne işe yarıyor bilmiyorum. sadece siyah ve yazıları yanda olması benim için yeterli. Manyetik olanın sesi red Switch'e göre daha güzel geldi.

AK680 Max güzeldir bende kullanıyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B0F1TLXZP4/ref=twister_B0F1TK6M51?_encoding=UTF8&th=1 Amazon'da Wireless olan daha ucuz ve Amazon Trendyol'a kıyasla iade konusunda daha yardımcı.
Yazıları yanlarda olsun demişsiniz bunun gibi mi AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Manyetik switch ile ilgili bildiğim tek şey tıklama hassasiyetinin ayarlandığı başka ne işe yarıyor bilmiyorum. sadece siyah ve yazıları yanda olması benim için yeterli. Manyetik olanın sesi red Switch'e göre daha güzel geldi.
Mekanik switchlere göre daha düşük gecikmesi oluyor, dediğin gibi hassasiyet ayarlayabiliyorsun. Onun dışında yazılımsal artıları oluyor bir kaç tane.

AK680 Max güzeldir bende kullanıyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B0F1TLXZP4/ref=twister_B0F1TK6M51?_encoding=UTF8&th=1 Amazon'da Wireless olan daha ucuz ve Amazon Trendyol'a kıyasla iade konusunda daha yardımcı.
Yazıları yanlarda olsun demişsiniz bunun gibi mi AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Evet onun gibi. Trendyol'da kaydettiğim böyle fakat sizin attığınız linktekinde sadece yazısı üstte olanlar var galiba.

Dosya Ekleri

• IMG_0582.png
    IMG_0582.png
    178,3 KB · Görüntüleme: 44
Evet onun gibi. Trendyol'da kaydettiğim böyle fakat sizin attığınız linktekinde sadece yazısı üstte olanlar var galiba.

Benim attığım Wireless olan çünkü.
Hocam Akko fun 60 Max alabilirsiniz manyetik switch ve kablosuz bir klavye.
Onun dışında kablosuz sizinm için önemli değilse AK680 Max daha iyi bir seçim olacaktır.
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Teşekkürler. Bilgisayar günün 14-15 saati açık olduğu için kablosuz biraz mantıksız kaçar gibi geldi. Dediğiniz gibi bana da en mantıklı AK780 Max geldi.
Benim attığım Wireless olan çünkü.
Hocam Akko fun 60 Max alabilirsiniz manyetik switch ve kablosuz bir klavye.
Onun dışında kablosuz sizinm için önemli değilse AK680 Max daha iyi bir seçim olacaktır.
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı