St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 722 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Temu'dan klavye alacağım gümrüğe takılır mı? Şu F75 diye geçen klavye var ya ondan alacağım yaşım 14 sorun çıkar mı? T.C. Falan istiyor da.
Temu'dan klavye alacağım gümrüğe takılır mı? Şu F75 diye geçen klavye var ya ondan alacağım yaşım 14 sorun çıkar mı? T.C. Falan istiyor da.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 15 Kasım 2024 #2 Hayır takılmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 722 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 soulsteal59 dedi: Hayır takılmaz. Genişletmek için tıkla... Bir şey oldu takıldı gümrükte yaşım sorun çıkarır mı merak ediyorumda abim falan alabilir anca oda çok işi oluyor haftada 1 gün kalabiliyor. Artı 0 Eksi
soulsteal59 dedi: Hayır takılmaz. Genişletmek için tıkla... Bir şey oldu takıldı gümrükte yaşım sorun çıkarır mı merak ediyorumda abim falan alabilir anca oda çok işi oluyor haftada 1 gün kalabiliyor.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 15 Kasım 2024 #4 St1ckle dedi: Bir şey oldu takıldı gümrükte yaşım sorun çıkarır mı merak ediyorumda abim falan alabilir anca oda çok işi oluyor haftada 1 gün kalabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır sorun olmaz. Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Bir şey oldu takıldı gümrükte yaşım sorun çıkarır mı merak ediyorumda abim falan alabilir anca oda çok işi oluyor haftada 1 gün kalabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır sorun olmaz.
Dusb Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 649 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #5 St1ckle dedi: Temu'dan klavye alacağım gümrüğe takılır mı? Şu F75 diye geçen klavye var ya ondan alacağım yaşım 14 sorun çıkar mı? T.C. Falan istiyor da. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor aldım geldi, şu anda F75'den yazıyorum. satın alabilirsin. Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Temu'dan klavye alacağım gümrüğe takılır mı? Şu F75 diye geçen klavye var ya ondan alacağım yaşım 14 sorun çıkar mı? T.C. Falan istiyor da. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor aldım geldi, şu anda F75'den yazıyorum. satın alabilirsin.
KS KS St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 722 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #6 Dusb dedi: Çıkmıyor aldım geldi, şu anda F75'ten yazıyorum. Satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun yarın sipariş vereceğim. Artı 0 Eksi
Dusb dedi: Çıkmıyor aldım geldi, şu anda F75'ten yazıyorum. Satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun yarın sipariş vereceğim.
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 15 Kasım 2024 #7 Dusb dedi: Çıkmıyor aldım geldi, şu anda F75'ten yazıyorum. Satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zamanda geldi? 5 gün önce siparişi verdim. Havaalanı deposu taşıma halinde gösteriyor hala. Daha uçağa binemedi. Artı 0 Eksi
Dusb dedi: Çıkmıyor aldım geldi, şu anda F75'ten yazıyorum. Satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zamanda geldi? 5 gün önce siparişi verdim. Havaalanı deposu taşıma halinde gösteriyor hala. Daha uçağa binemedi.
KS KS St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 722 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #8 Crimeron dedi: Ne kadar zamanda geldi? 5 gün önce siparişi verdim. Havaalanı deposu taşıma halinde gösteriyor hala. Daha uçağa binemedi. Genişletmek için tıkla... 5-17 gün arasında kargo var eğer 15 gün gelmezse 65 lira kredi veriyor 30 gün gelmezse direk paranı iade ediyor. Dusb dedi: Çıkmıyor aldım geldi, şu anda F75'ten yazıyorum. Satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam snaptap özelliği var mı ve kaliteli hissettiriyor mu? Son düzenleme: 16 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Crimeron dedi: Ne kadar zamanda geldi? 5 gün önce siparişi verdim. Havaalanı deposu taşıma halinde gösteriyor hala. Daha uçağa binemedi. Genişletmek için tıkla... 5-17 gün arasında kargo var eğer 15 gün gelmezse 65 lira kredi veriyor 30 gün gelmezse direk paranı iade ediyor. Dusb dedi: Çıkmıyor aldım geldi, şu anda F75'ten yazıyorum. Satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam snaptap özelliği var mı ve kaliteli hissettiriyor mu?