Temu'dan alınacak klavye gümrüğe takılır mı?

Hocalarım klavye iyi değil mi?

Hocam hiç AliExpress'ten alışveriş yapmadım fakat Temu şu sıralar ülkenin gözünde şu Aula F75 sayesinde ve internette 1 tane bile kötüleyen video yorum görmedin.

Hiç duymadım markası bile belli değil haid geçtim mekaniği bile belli değil.

1700 tl vermek istemiyorum hocam suan ki kullandıgım klavyede idare eder 2000 tl bazında sanırım rmk x2 miracle mı ne

geldiğinde inceleme yapmış olurum hocam hem :D
Bahsettiğim siteye gidip fiyatlara baktınız mı ? İlan fiyatları 1200 TL'den başlıyor, 1500 TL civarına çok rahat alınır. Şu sepetinizde bulunan klavyenin üzerine 500 daha ekleyip F75 alın derim.

Bahsettiğim siteye gidip fiyatlara baktınız mı ? İlan fiyatları 1200 TL'den başlıyor, 1500 TL civarına çok rahat alınır. Şu sepetinizde bulunan klavyenin üzerine 500 daha ekleyip F75 alın derim.
hocam markasını buldum sizinde gözünüzden kaçmış o küçük ekranda langtu yazıyor 100 dolar değerindeymiş

özellikleri: LANGTU L98 RGB TRI-MODE HIGH-END GAMING MECHANICAL KEYBOARD
çakma olduğunu düşünmüyorum ama oyun içinde ne kadar ideal kararsızım çünkü internette ki videolara baktığım kadarıyla hepsi gündelik hayat için almış

Son düzenleme:
Konuda stok tükendiği için üzüldüğünüzü söylediniz diye alternatif bir satın alma yolu söyledim ancak F75 almak zorunda değilsiniz, klavyeyi kullanacak olan sizsiniz. Hangisini almak istiyorsanız onu alın.
sağolun hocam peki bu attığım klavye oyun için ideal midir yani özellik bakımından inceledim fakat pek bir şey göremedim tüm amacı oyun için olmasa bile bi oyuncu klavyesine göre performans verebilir mi ?

Sağ olun hocam peki bu attığım klavye oyun için ideal midir yani özellik bakımından inceledim fakat pek bir şey göremedim tüm amacı oyun için olmasa bile bir oyuncu klavyesine göre performans verebilir mi?

Hocam sitesini de bayağı inceledim hala bilgisi yok hangi mekanik tamamen sizin keyfiniz ama Aula hala daha güvenilir gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı