Temu'dan alınan Aula F75 klavye hızlı bozulur mu?

epomakerdan çok temudan aldım diye korkuyorum
Nesi var Temunun? 90 gün iade hakkınız var üstüne kargo 30 gün içinde elinizde olmazsa parası iade oluyor ve ürün elinize ulaşırsa sizde kalıyor aynı durum 15 gün kargo güncellenmediğinde de var. Ürün bozuk ya da sorunlu gelirse kısmi veya tam iade verebiliyorlar.

Nesi var Temunun? 90 gün iade hakkınız var üstüne kargo 30 gün içinde elinizde olmazsa parası iade oluyor ve ürün elinize ulaşırsa sizde kalıyor aynı durum 15 gün kargo güncellenmediğinde de var. Ürün bozuk ya da sorunlu gelirse kısmi veya tam iade verebiliyorlar.
valla siteyi çok bilmiyorumda siteye girer girmez bana ücretsiz ürün alabileceğimi söyleyen bi kupon tarzında bişeyle karşılaştım ilk o korkuttu bide internette temunun dolandırıcılık ve sahtecilik yaptığı hakkında yorumlar gördüm

Ben 15 gün önce aldım şimdi elime ulaştı bir sıkıntı yok arkadaşların dediği gibi de yanında ekstra switchte gönderiyorlar sadece driver kurup kurmama arasında kaldım. Bazıları driverı problemli diyor.
Onun arasında bende kaldım ama kabloyla bağlayıp driver kurduktan sonra firmware güncellemesi yapıyormuşsun. Daha sonra kabloyu çıkar tak yaptığında sorunsuz çalışıyormuş.

Onun arasında bende kaldım ama kabloyla bağlayıp driver kurduktan sonra Firmware güncellemesi yapıyormuşsun. Daha sonra kabloyu çıkar tak yaptığında sorunsuz çalışıyormuş.

Denediniz mi denediyseniz ve işe yaradıysa bende indireceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı