benim arkadaş ilk üye olduğu için klavyede acayip bir indirim yakalamıştı söyledi 1.5 hafta içinde eline geçti klavyesi. Ayrıca oralarda siparişi hızlandır diye bir seçenek olacak sanırım ona da basmıştı
İlk siparişim 1.5 hafta gümrükte bekledi. İkinci sipariş 3 günde gümrükten geçti. ŞansYeter dostlar ne zaman gelir konusu açmayın. Bu süreler yoğunluğa ve şansınıza göre değişiyor. Kimine 8 günde gelmiş, kimine 1 ayda. Ben 5-6 üründen oluşan bir sipariş verdim 15-16 gün oldu ortada yok daha. Yani kısacası gelir ama gümrükte ne kadar kaldığına bağlı genelde en fazla yoğunluk gümrükte çıkıyor.
İlk siparişim 1.5 hafta gümrükte bekledi. İkinci sipariş 3 günde gümrükten geçti. Şans.
29.unda sipariş geçtim ilk defa denemelik ıvırzıvır aldım. Halen yok muhtemelen bu haftada gelmez. Projeksiyon cihazı söyletmiştim çok ucuza. Sanırsam gümrük memurları açıp film izleme kararı aldı cihazla.
Aynı şekilde bende projeksiyon sipariş ettim. Gümrük memurları benim paketi pas geçmiş sizin paketi tercih etmişler.
Eki Görüntüle 2351063
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.