Temu'dan alınan klavye ne zaman gelir?

bdxmrz

Kilopat
Yer
Çekmeköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok
1731446565802.png

Temu'dan klavye söyledim, şu an bu aşamada ne zaman gelir?
@Xantern

Eki Görüntüle 2351027

Temu'dan klavye söyledim, şu an bu aşamada ne zaman gelir?
@Xantern
benim arkadaş ilk üye olduğu için klavyede acayip bir indirim yakalamıştı söyledi 1.5 hafta içinde eline geçti klavyesi. Ayrıca oralarda siparişi hızlandır diye bir seçenek olacak sanırım ona da basmıştı

Klavye değil ama başka şeyler sipariş ettim. 1 Kasımda sipariş verdim. Dün gümrükten geçmiş Aras kargo ile gelicek. Bu hafta içi gelir diye düşünüyorum.

Yeter dostlar ne zaman gelir konusu açmayın. Bu süreler yoğunluğa ve şansınıza göre değişiyor. Kimine 8 günde gelmiş, kimine 1 ayda. Ben 5-6 üründen oluşan bir sipariş verdim 15-16 gün oldu ortada yok daha. Yani kısacası gelir ama gümrükte ne kadar kaldığına bağlı genelde en fazla yoğunluk gümrükte çıkıyor.

Yeter dostlar ne zaman gelir konusu açmayın. Bu süreler yoğunluğa ve şansınıza göre değişiyor. Kimine 8 günde gelmiş, kimine 1 ayda. Ben 5-6 üründen oluşan bir sipariş verdim 15-16 gün oldu ortada yok daha. Yani kısacası gelir ama gümrükte ne kadar kaldığına bağlı genelde en fazla yoğunluk gümrükte çıkıyor.
İlk siparişim 1.5 hafta gümrükte bekledi. İkinci sipariş 3 günde gümrükten geçti. Şans

İlk siparişim 1.5 hafta gümrükte bekledi. İkinci sipariş 3 günde gümrükten geçti. Şans.

29.unda sipariş geçtim ilk defa denemelik ıvırzıvır aldım. Halen yok muhtemelen bu haftada gelmez. Projeksiyon cihazı söyletmiştim çok ucuza. Sanırsam gümrük memurları açıp film izleme kararı aldı cihazla.

29.unda sipariş geçtim ilk defa denemelik ıvırzıvır aldım. Halen yok muhtemelen bu haftada gelmez. Projeksiyon cihazı söyletmiştim çok ucuza. Sanırsam gümrük memurları açıp film izleme kararı aldı cihazla.

Aynı şekilde bende projeksiyon sipariş ettim. Gümrük memurları benim paketi pas geçmiş sizin paketi tercih etmişler. :)
1731448207430.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı