Temu'dan alışveriş yaparken ekstra ücretler çıkar mı?

omerfarukkguler

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese. Temu'dan alışveriş yapmak istiyorum ancak siparişi oluşturduğum fiyattan sonra karşıma başka ücretler çıkar mı? Gümrük olayları vesaire. Yani ürünleri teslim aldığımda en başta ödediğim ücret harici bir rakam karşıma çıkar mı?

Yurt dışı alışverişi yaparken her zaman ekstra bir ücret çıkabilir. 1. problem kaynağı bir gece ansızın gelen kanunlar ve KHK'lar. Tam emin olmamakla beraber 2023 ya da 2022 Mayıs ayında gümrük ticari sınırı €150'ya düşürülmüştü. O tarihten önce verilen €150 ve üstü bütün siparişler ticari olmamasına rağmen ticari olarak sayıldılar ve insanların cepleri zarar gördü. 2. kaynak ise gümrük memurları. Gümrük vergisini kafalarına göre ayarlayabiliyorlar. Evdeki hesap çarşıya uymuyor.

Ben alışveriş yaptım çıkmıyor hocam. Tüm gümrük ücretlerini ödemeyi tamamlarken zaten kesiyorlar Temu'da. Bir de tüm ürünler tek kargoda geldiği için bir sorun da olmuyor. Ben bir kerede 27 kalem ürün aldım, aldığım ücretten fazlasını ödemedim.

Ben alışveriş yaptım çıkmıyor hocam. Tüm gümrük ücretlerini ödemeyi tamamlarken zaten kesiyorlar Temu'da. Bir de tüm ürünler tek kargoda geldiği için bir sorun da olmuyor. Ben bir kerede 27 kalem ürün aldım, aldığım ücretten fazlasını ödemedim.
Teşekkür ederim hocam. Hayırlı akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı