Temu'dan alışveriş yapılır mı?

Simysim

Centipat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, son zamanlarda yurt dışı alışverişi ile ilgili çok fazla şey duydum ama açıkçası çok dikkat etmemiştim, fakat son zamanlarda uygun saat, aksesuar, figür gibi şeyler almak istiyorum fakat özellikle Temu'dan alıp almama konusunda çok kararsızım çünkü vergidir onun gibi şeyler nasıl işliyor pek bilmiyorum. Atıyorum 173 TL'ye bir aksesuar paketi beğendim, bu paket ödemeye gelince 277 lira oluyor. Şimdi benim cebimden çıkacak son para bu mu yoksa bunun üstüne ödemem gereken ödemeler de çıkıyor mu?

İyi sosyaller, son zamanlarda yurt dışı alışverişi ile ilgili çok fazla şey duydum ama açıkçası çok dikkat etmemiştim, fakat son zamanlarda uygun saat, aksesuar, figür gibi şeyler almak istiyorum fakat özellikle Temu'dan alıp almama konusunda çok kararsızım çünkü vergidir onun gibi şeyler nasıl işliyor pek bilmiyorum. Atıyorum 173 TL'ye bir aksesuar paketi beğendim, bu paket ödemeye gelince 277 lira oluyor. Şimdi benim cebimden çıkacak son para bu mu yoksa bunun üstüne ödemem gereken ödemeler de çıkıyor mu?

Aldıgınız fiyatın (indirimli ise orijinal fiyat üzerinden) %60 vergisini ödüyorsunuz başka ödediğiinzz bir şey yok hocam fakat yeni yönetmelik vs çıkacaktı onları araştırmadan alışveriş yapmayın.

Aldıgınız fiyatın (indirimli ise orijinal fiyat üzerinden) %60 vergisini ödüyorsunuz başka ödediğiinzz bir şey yok hocam fakat yeni yönetmelik vs çıkacaktı onları araştırmadan alışveriş yapmayın.
Gümrükte kalma durumu olur mu hocam? 30 dolar sınırı gibi şeyler duydum da

Gümrükte kalma durumu olur mu hocam? 30 dolar sınırı gibi şeyler duydum da.

Temu'dan sınırı aşan alışveriş yaptırmıyor zaten eğer alabiliyorsanız sınıra uyuyorsunuz demektir gümrük olaylarını vs de onlar hallediyor bir sıkıntı yaşamazsınız bilgileri doğru doldurun ondan sonrası onlarda.

Temu'dan sınırı aşan alışveriş yaptırmıyor zaten eğer alabiliyorsanız sınıra uyuyorsunuz demektir gümrük olaylarını vs de onlar hallediyor bir sıkıntı yaşamazsınız bilgileri doğru doldurun ondan sonrası onlarda.
Tamamdır çok sağolun yardımcı olan herkese

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı