xpert43264
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X3D
İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 622 Halo
Anakart: Asus ROG STRIX X870E-E
Bellek (RAM): Corsair Vengeance 32 GB (2x16) 6000MHz DDR5
Depolama: Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
Harddisk: TOSHIBA Canvio Ready 2.5" 1 TB HDTP310EK3AA
Ekran Kartı (GPU): AMD Radeon RX 7950 GRE
Yedek Ekran Kartı (GPU): INTEL ARC B580 12GB GDDR6
Güç Kaynağı (PSU): ASUS PRIME AP-850G 80+ GOLD 850W
Kasa: MSI MPG VELOX 100P AIRFLO
- Meslek
- Dijital Pazarlama Uzmanı / E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Uzmanı / Dijital Medya ve Reklam Uzmanı
Selam arkadaşlar,
Son zamanlarda sık sık Temu reklamlarına denk geliyorum, sosyal medyada da bayağı dolaşıyor. Açıkçası fiyatlar epey uygun görünüyor ama güvenilir mi değil mi pek emin olamıyorum. Sizlerden de mutlaka bu uygulamaya denk gelenler olmuştur diye düşünüyorum.
Ben de küçük bir sipariş vermeyi düşünüyorum ama ürünler gerçekten geliyor mu, kalite nasıl, kargo süresi uzun mu gibi konularda kafamda soru işaretleri var. Daha önce Temu'dan alışveriş yapan varsa, deneyimlerini paylaşırsanız çok sevinirim.
Son zamanlarda sık sık Temu reklamlarına denk geliyorum, sosyal medyada da bayağı dolaşıyor. Açıkçası fiyatlar epey uygun görünüyor ama güvenilir mi değil mi pek emin olamıyorum. Sizlerden de mutlaka bu uygulamaya denk gelenler olmuştur diye düşünüyorum.
Ben de küçük bir sipariş vermeyi düşünüyorum ama ürünler gerçekten geliyor mu, kalite nasıl, kargo süresi uzun mu gibi konularda kafamda soru işaretleri var. Daha önce Temu'dan alışveriş yapan varsa, deneyimlerini paylaşırsanız çok sevinirim.