Temu'dan Aula F75 ucuza nasıl alınır?

Yutuberf

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Temu'dan Aula F75 klavyenin fiyatı 575 TL ama bazı arkadaşlar 300 TL civara aldıklarını söyledi. Herhangi bir kupon veya taktik mevcut mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Temu'dan Aula F75 klavyenin fiyatı 575 TL ama bazı arkadaşlar 300 TL civara aldıklarını söyledi. Herhangi bir kupon veya taktik mevcut mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

300 mü? Elbet vardır ama destekten kupon ya da kredi koparmaya çalışın forumda konusu var. Onun dışında vergiler olduğu için öyle bir fiyata alamazsınız.

Hocam rehberi vardı ama kısaca anlatayım. Temuda bir olay var, çokça gezdiğiniz, göz attığınız ürünleri size daha da indirimli olarak sunuyor. Yani bir kaç gün klavyeye girip bakıp satın almadan çıktığınızda, belli bir süre sonra tak diye klavyeyi size daha indirimli hale getiriyor.

Hocam emin olun o ürün çakma ve muhtemelen birkaç aya basmamazlık yapmaya başlar. Bana güvenin ve almayın. 960 vereceğinize 200 daha ekleyip en az 5 sene gidebilecek Redragon K617 Fizz alın.

Hocam emin olun o ürün çakma ve muhtemelen birkaç aya basmamazlık yapmaya başlar. Bana güvenin ve almayın. 960 vereceğinize 200 daha ekleyip en az 5 sene gidebilecek Redragon K617 Fizz alın.
Söylediğiniz klavye o kadar kaliteli değil. F75'de kötü bir klavye değil. Muadilleri TR de 3K ya satılıyor.

Alıp ürünü gelen arkadaşlar orijinal olduğunu doğruladılar. Ayrıca mail atıp olumlu cevap alanlar vardı gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleme:
Çok boş bir argüman. Zira satıcı Aula tarafından yetkili satıcı kategorisinde. Ayrıca atılan maillere verilen cevaplarda doğrulandığını görüyoruz birçok kişiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı