HOcam ben klavye aldım yanında da bişeyler eklemessem sipariş veremeyeceğimi söyledi ıvır zıvır ekledim 1084 lira ödedim vergi ücretini falan da kattı içine ben şimdi ekstra vergi mi ödeyeceğim iptal edeyim o zaman
HOcam ben klavye aldım yanında da bişeyler eklemessem sipariş veremeyeceğimi söyledi ıvır zıvır ekledim 1084 lira ödedim vergi ücretini falan da kattı içine ben şimdi ekstra vergi mi ödeyeceğim iptal edeyim o zaman
Zaten Temu gümrük sınırını geçtiğinizde ürünü almanıca izin vermiyor, bunun yanında Temu'da krgolar bedava yani bir şey değişmeyecek ayrıca o kanun sanırım 27 Aralıkda geçerli olacak.
Hocam ben klavye aldım yanında da bir şeyler eklemessem sipariş veremeyeceğimi söyledi ıvır zıvır ekledim 1084 lira ödedim vergi ücretini falan da kattı içine ben şimdi ekstra vergi mi ödeyeceğim iptal edeyim o zaman.
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!