Temu'dan fare alınır mı?

Temu'dan alsan bile yeni gelen düzenleme ile kargo dahil 30 euro yu geçmemek zorunda geçmesi halinde kol gibi vergilerle karşılaşıyorsunuz.
HOcam ben klavye aldım yanında da bişeyler eklemessem sipariş veremeyeceğimi söyledi ıvır zıvır ekledim 1084 lira ödedim vergi ücretini falan da kattı içine ben şimdi ekstra vergi mi ödeyeceğim iptal edeyim o zaman

Temu'dan alsan bile yeni gelen düzenleme ile kargo dahil 30 euro yu geçmemek zorunda geçmesi halinde kol gibi vergilerle karşılaşıyorsunuz.
Yeni gelen düzenleme henüz yürürlüğe girmedi 27 Aralık tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.

HOcam ben klavye aldım yanında da bişeyler eklemessem sipariş veremeyeceğimi söyledi ıvır zıvır ekledim 1084 lira ödedim vergi ücretini falan da kattı içine ben şimdi ekstra vergi mi ödeyeceğim iptal edeyim o zaman
Hayır etmeyin.

Zaten Temu gümrük sınırını geçtiğinizde ürünü almanıca izin vermiyor, bunun yanında Temu'da krgolar bedava yani bir şey değişmeyecek ayrıca o kanun sanırım 27 Aralıkda geçerli olacak.

Hocam ben klavye aldım yanında da bir şeyler eklemessem sipariş veremeyeceğimi söyledi ıvır zıvır ekledim 1084 lira ödedim vergi ücretini falan da kattı içine ben şimdi ekstra vergi mi ödeyeceğim iptal edeyim o zaman.

Çin'den TR'ye gelmesi zaten 10 GÜN-18 gün arası ayrıca siparişi verdiğiniz tarihten değil kargonun gümrüğe ulaştığı zaman vergi vs. kesilir.

Logitech G203 Lightsync 910-005796 kablolu oyuncu mouse siyah​

Sensörü çok kötü fosil oldu artık.

Bana 700TL aşağı fare önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı