Temu'dan hala sipariş verilebilir mi?

DPCCO

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Game Developer
Merhaba,
Bildiğiniz gibi 2 gün sonra yeni gümrük yasası yürürlülüğe giriyor. Sağda solda çok karışık haberler var ve doğrusunu bulamadım. Yasa yürürlülüğe girmeden sipariş verirsek bir problem yaşar mıyız? Yoksa yasanın yürürlülüğe girdiği tarihten sonra gelen tüm kargolarda bu durum mu geçerli olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Bildiğiniz gibi 2 gün sonra yeni gümrük yasası yürürlülüğe giriyor. Sağda solda çok karışık haberler var ve doğrusunu bulamadım. Yasa yürürlülüğe girmeden sipariş verirsek bir problem yaşar mıyız? Yoksa yasanın yürürlülüğe girdiği tarihten sonra gelen tüm kargolarda bu durum mu geçerli olacak?

Bildiğim kadarıyla yasa yürürlüğe girmeden önce gümrükten geçerse sıkıntı yok. Ufak bir bilgi daha bir ürün kargo fiyatıyla 30 Euro'yu aşıyorsa sipariş verebilirsiniz, ama unutmayın ürünün fiyatı + KDV ile 30 Euro'yu aşmaması lazım.

Hocam Temu'dan geldi 10 gündür gümrükte bekletiyorlar belki de 21'ini bekliyorlar.
Bende klavyemin gümrükten çekilmesini bekliyorum, İstanbul'a geldi en geç teslim tarihi yarın 22:00 ama daha gümrükten çekilmemiş 🥲

Technopat Haberler

Geri
Yukarı