Temu'dan klavye alınır mı?

yasinbaran01

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Anakart: MSI B450M-A Pro Max RAM: Patriot Viper Steel 2x16 GB 3600 MHz PSU: Thermaltake Tr 2s Kasa: Thermaltake S200 TG GPU: Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB CPU Cooler: Thermalright Assassin Spirit 120 V2 PLUS SSD: Kioxia Exercia Plus 500gb M2
Temu'dan HXSJ marka kırmızı switch klavyeyi almayı düşünüyorum. Kullanan varsa deneyimlerini belirtebilirlerse süper olur. Ayrıca vergi konusunda bir bilgim yok, daha önce Temu'dan alışveriş yapmadım. Kargo dahil 30 euro sınırı olduğunu biliyorum ancak kargo ücretsiz ve ürünlerin fiyatı 30 euroyu geçmiyor vergi eklenince 30 euroyu geçiyor, bir problem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu 1050 lirayı geçirmiyor zaten sepeti. Ben aldım bir sorun yoktu klavyede ama kutu patlamıştı.
Ha bir de yeni kullanıcıysan bütün Instagram reklamlarına tıkla ben 1K'lık klavyeyi 90 liraya aldım ilk kullanıcı indirimi ile.

Temu 1050 lirayı geçirmiyor zaten sepeti. Ben aldım bir sorun yoktu klavyede ama kutu patlamıştı.
Ha bir de yeni kullanıcıysan bütün Instagram reklamlarına tıkla ben 1K'lık klavyeyi 90 liraya aldım ilk kullanıcı indirimi ile.

Malzeme kalitesi nasıl sence dandik bir şey olsun istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı