Temu'dan klavye alınır mı?

Fatleey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Klavye arayisindayim ve Temu'da uygun fiyata böyle bir klavye gördüm. Red switch oldugu soyleniyor, malzeme kalitesi pek umurumda degil. Tus kapaklarini zaten ileri zamanlarda degismeyi dusunuyorum fakat switchlerinin sorun cikartip cikartmayacagini merak ediyorum. Sizce almali miyim yoksa ayni fiyata baska bir klavye oneriniz var mı? Teşekkürler.

Merhaba. Klavye arayisindayim ve Temu'da uygun fiyata böyle bir klavye gördüm. Red switch oldugu soyleniyor, malzeme kalitesi pek umurumda degil. Tus kapaklarini zaten ileri zamanlarda degismeyi dusunuyorum fakat switchlerinin sorun cikartip cikartmayacagini merak ediyorum. Sizce almali miyim yoksa ayni fiyata baska bir klavye oneriniz var mı? Teşekkürler.
Temu fazlasıyla Gümrük vergisi alıyor, bütçenizi söylerseniz Türkiye içerisinde klavye tavsiyeleri verebilirim.

Bu klavye alınmaz.

Temu'da her satıcıya ve ürüne güvenilmez. Aula F75 klavye çok satıldı ve fiyat/performans açısından gerçekten güzel bir ürün şu anda stokta yok. Fakat onun dışında başka bir klavye önermiyorum. Onun yerine bütçene en uygun klavye bu, hiç değilse yorumlarına göz atıp fikir alabiliyorsun kullanıcısı fazla. Diyorsan ki bütçemi 400TL yükseltirim o zaman bunu öneririm:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı