Temu'dan klavye önerisi

Bütçe
1000-2000

Yhor

Decapat
Daha fazla  
Klavyemi değiştirmeye karar verdim, Temu'dan Aula 75 alacaktım ve stokların bittiğini fark ettim.

1-Temu'dan klavye önerisi.

2-Magegee star 75 alınır mı? (indirim kuponu düştü yani klavye 93TL'ye düştü)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241201-192540_Temu.jpg
    Screenshot_20241201-192540_Temu.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 527
Klavyemi değiştirmeye karar verdim, Temu'dan Aula 75 alacaktım ve stokların bittiğini fark ettim.

1-Temu'dan klavye önerisi.

2-Magegee star 75 alınır mı? (indirim kuponu düştü yani klavye 93TL'ye düştü)
1. O klavye ödeme aşamasında 1000TL oluyor. Yani 93 TL filan değil. Klavyenin switch'i bile yazmıyor kullanmadım ama gerçekten yetersiz bilgi verdiğine göre almanızı tavsiye etmiyorum. AULA F75 üretimden kaldırıldığı için Temu'dan klavye almanıza gerek yok. Bu AULA F75 kalitesinde 2. bilgisayarımda bu klavyeyi kullanıyorum. Amazon.com.tr

1. o klavye ödeme aşamasında 1000TL oluyor. Yani 93 TL filan değil. Klavyenin Switch'i bile yazmıyor kullanmadım ama gerçekten yetersiz bilgi verdiğine göre almanızı tavsiye etmiyorum. Aula F75 üretimden kaldırıldığı için Temu'dan klavye almanıza gerek yok. Bu Aula F75 kalitesinde 2. bilgisayarımda bu klavyeyi kullanıyorum. Amazon.com.tr

Klavyenin switch i lınear yellow switches bir de ödeme ekranında 1000TL olmuyor onu denedim, ama ek olarak 600TL değerinde başka birşeylerde eklememi istiyor yani klavye 250TL'ye denk geliyor gibi bir şey.

Ben Türkiye şartlarında Havit Gamenote KB875L Rgb Transparan Mekanik Klavye'yi tercih ettim. Hem taş gibi bir klavye, sistem üzerinden kontrol edebiliyorsunuz, müzik çalarken ekolayzer ışıkları var. Efektler güzel, yazı yazması güzel, fazla gürültülü değil.. TpyeC kablolu, yedek tuş, tuş sökme aparatıyla geliyor. Yanında da Attack Shark x2pro kablosuz mouse aldım, kablolu, kablosuz ve Bluetooth olarak çalışıyor. Şarj istasyonu da RGB li.. İkisi çok uyumlu oldu. İkisi de siyah.. Tavsiye ederim..

Dosya Ekleri

• 110000533834726.jpg
    110000533834726.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 367
  • ATTACK SHARK KABLOSUZ MOUSE.jpg
    ATTACK SHARK KABLOSUZ MOUSE.jpg
    159,2 KB · Görüntüleme: 302
Son düzenleme:
Yorumlarını inceledim ve attığın klavyeyi almaya karar verdim, öneri için teşekkürler.

Attığım klavyeyi al bilip bilinmeyen klavyeleri alma.

Ben Türkiye şartlarında Havit Gamenote KB875l RGB transparan mekanik Klavye'yi tercih ettim. Hem taş gibi bir klavye, sistem üzerinden kontrol edebiliyorsunuz, müzik çalarken ekolayzer ışıkları var. Efektler güzel, yazı yazması güzel, fazla gürültülü değil. Tpyec kablolu, yedek tuş, tuş sökme aparatıyla geliyor. Yanında da Attack Shark X2Pro kablosuz mouse aldım, kablolu, kablosuz ve Bluetooth olarak çalışıyor. Şarj istasyonu da RGB'li. İkisi çok uyumlu oldu. İkisi de siyah. Tavsiye ederim.

Bende sizin kullandığınız fareyi almayı planlıyorum Temu'dan ama 1500TL'ye denk geliyor, Valorant ve CS oynayacagım sizce işimi görür mü? Ve bu fiyata değer mi?

Son düzenleme:
Yorumlarını inceledim ve attığın klavyeyi almaya karar verdim, öneri için teşekkürler.

Bende sizin kullandığınız fareyi almayı planlıyorum Temu'dan ama 1500TL'ye denk geliyor, Valorant ve CS oynayacagım sizce işimi görür mü? Ve bu fiyata değer mi?

Ben fareu 600 küsur liralara almıştım bir sene filan oldu. Ama fiyatlar hızla artıyor. Klavyeyi 1599'a almıştım. Zamanında ne alırsanız alın yanınıza 3 beş ay sonra kar kalıyor. Ben oyun oynamayı pek beceremiyenlerdenim. Grafikerim, benim işimi fazlasıyla görüyor. Gece çalışırken filan fazla ses çıkarmıyor hem klavye hem mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı