Temu'dan klavye önerisi

• Konuyu başlatan liera
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 5.932
Bütçe
1050
Arkadaşlar sadece Temu'dan öneri yapın yok Temu'dan alınmaz falan demeyin sadece oradan alabilme durumundayım şu anda bütçe 1050 TL Türkiye sınırı yüzünden vergi parası önemkli değil 100'lük olursa daha iyi olur.

Benim beğendiklerim.

klavye 1

klavye 2 ( büyük ihtimal bunu alırım)

2. klavye mekanik değil, 1. klavyeyi tercih edin. Alınmaz fakat sadece Temu'dan alacaksanız en iyisi budur sanırım.

Bu arada şu an kullandığım klavye Rampage KB RX92 yeni bir klavyeye geçmeye gerek var mı?

2. klavye mekanik değil, 1. klavyeyi tercih edin. Alınmaz fakat sadece Temu'dan alacaksanız en iyisi budur sanırım.
mekanik olup olmaması sorun olmaz benim için

Mekanik olup olmaması sorun olmaz benim için.

Özellikle Temu gibi bir yerden bu fiyatlara membran klavye almanız mantıklı olmaz, ayrıca, bilindik markalar(Razer, Logitech) olmadıkça bu tarz klavyeler genelde dandik olurlar.

Benim attığım 2 tane dışında başka kaliteli yok emin olabilirsin. Alacaksan ikisinden birini seç. Aynı markanın hem başka klavyesini hem de mouseunu kullanıyorum.

Hocam konuyla alakalı değil fakat Ajazz klavye kullanıyorsanız kaliteyle alakalı bilgi verebilir misiniz? AK680 Max aldım, gelmesini bekliyorum fakat sizce iade etmeli miyim, ya da beklentimi karşılar mı? vergi hariç 27 dolar ödedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı