Temu'dan klavye önerisi

• Konuyu başlatan liera
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 5.932
Bütçe
1050
Özellikle Temu gibi bir yerden bu fiyatlara membran klavye almanız mantıklı olmaz, ayrıca, bilindik markalar(Razer, Logitech) olmadıkça bu tarz klavyeler genelde dandik olurlar.

Hocam konuyla alakalı değil fakat Ajazz klavye kullanıyorsanız kaliteyle alakalı bilgi verebilir misiniz? AK680 Max aldım, gelmesini bekliyorum fakat sizce iade etmeli miyim, ya da beklentimi karşılar mı? vergi hariç 27 dolar ödedim.
Ben düz AK680 kullanıyorum şu an. Max modelini yeni gördüm. Kağıt üstünde magnetic switch ve 8k olması çok çok iyi gözüküyor.

Edit: Senin dediğin standart edition muş. 8k değilmiş. Yine de o fiyata magnetic switch güzel gözüküyor.

Ben düz AK680 kullanıyorum şu an. Max modelini yeni gördüm. Kağıt üstünde magnetic switch ve 8K olması çok çok iyi gözüküyor.

Standart versiyonunu aldım hocam, magnetic switch var fakat 1000Hz polling rate a sahip, RGB yok. 8KHz ve RGB versiyonu 45-55 dolar fiyat bandında.

Aldığım link:

Standart versiyonunu aldım hocam, magnetic switch var fakat 1000Hz polling rate a sahip, RGB yok. 8KHz ve RGB versiyonu 45-55 dolar fiyat bandında.
Evet evet fark ettim. Yine de 8K gereksiz bir teknoloji zaten. Magnetic switch başlı başına iyi bir özellik. Ama daha önce hiç incelemesini falan görmediğim için tam yorum yapamıyorum.

Evet evet fark ettim. Yine de 8K gereksiz bir teknoloji zaten. Magnetic switch başlı başına iyi bir özellik. Ama daha önce hiç incelemesini falan görmediğim için tam yorum yapamıyorum.

Hocam şu an da magnetic switchli bir keypad/klavye kullanıyorum, o kısmı problem olmaz fakat bence de 8KHz gereksiz bir özellik, 1000Hz yeterli gibi. Gümrüğe takılır mı hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı