Müşteri hizmetleri çok iyi çalışıyor, şu an için oldukça ilgililer. Benim bir kargo gümrükte 10 gün kaldı bu süreçte de bana %20'lik bir inidirim hediye ettiler. Ek olarak 27 gün güncelenmezse direkt para iadesi ki bizim gümrükler de olabilecek bir durum, 42 gün içinde teslim olmazsa da yine para iadesi sunuyorlar, gecikmesi halinde 65 TL indirim sağlıyorlar ki 65 TL deyip geçmeyin zaten ürünler çok ucuz 65 TL'ye burada 600 TL'ye mal gelecek şeyleri alabiliyorsunuz bugün. Ben oldukça memnun kaldım.
En çok memnun kaldığım şeyse: Kargonuz gecikiyor kargo firmasıyla muhatap olun demek yerine kendileri duruma el atıp sizden özür diliyorlar. Kendi kargo firması olan e-ticaret sitelerinde böyle bir hizmet yok. Ürün kötü geliyor örneğin aliexpers bu durumda satıcıyla iletişim kurdurtuyordu veya ülkemizde de e-ticaret firmasının bu durumlara hiç etkisi yok ama Temu direkt kendisi olaya dahil oluyor ve sizin yeriniz gerekeni yapıyor. Bizim ülkenin bir firması kargoyu mu geçiktirdi? Elin yabancısı gelip senin yerine muhatap olup sana indirim sağlıyor, bizim e-ticaret firmaları kendi aranızda halledin diyor. Sepet limiti daha düşük olsa ve bir tık daha hızlı kargo olsa inanın bir daha asla bizimkileri kulanmam direkt Temu'dan alışveriş yaparım.
Birkaç şey daha elemek istiyorum: Ürünler çok ucuz 3 metre type to Type-C alıyorum bakırı 44 TL aliminyumu 24 TL buradan alsam plastik kablolar 280 TL. Üstüe indirimlerde devreye giriyor, kargo ücretsiz, geçikirse de para veriyorlar yani söyleyecek kötü bir yön bulamıyorum bneim kargoyu poşet olarak göndermeleri dışında ama bir hasar oluşmadı oluşsa da fazlasıyla telafi ewtmeye hazırlar, bugün için inanılmaz bir hizmeti var ama yarını bilemem. (ürün konusunda problem yaşamadım çünkü alırken yorumlarına dikkat ettimn internetten alan insanların videolarına baktım sipheli ürünlerde. Bu yüzden hiç problem yaşamadım).