Temu'dan sipariş verilir mi?

bigcherry

Picopat
Çevremdeki ve internetteki çoğu kişi ucuza ürün aldığı ve 1 ürünün de ücretsiz geldiğini falan söylüyor. Ben de sipariş versem mi sizce? Satın alma limiti ve vergiler hakkında da bilgim yok.

Limiti zaten kendileri otomatik ayarlıyor, ürünlerin açıklamasını iyi okuyun yeter. Bazı ürünler 50 TL'ye "ayakkabı" satıyor gibi gözüküyor ama "ayakkabı resmi" gibi şeyler oluyor. Ama hiçbir zaman açıklamadan farklı ürün geldiğini görmedim. Birkaç kere figür vs aldım hepsi iyi geldi sadece paketleme biraz vasat.

Çevremdeki ve internetteki çoğu kişi ucuza ürün aldığı ve 1 ürünün de ücretsiz geldiğini falan söylüyor. Ben de sipariş versem mi sizce? Satın alma limiti ve vergiler hakkında da bilgim yok.

Bedava şeyler bence yalan uygulamada çok fazla o tarz şey var ama hepsi oradan oraya atıyor en sonunda 600 TL fatura çıkarıyor. Ama normal almak istiyosanız alabilirsiniz ben aldım normal geldi.

Limiti zaten kendileri otomatik ayarlıyor, ürünlerin açıklamasını iyi okuyun yeter. Bazı ürünler 50 TL'ye "ayakkabı" satıyor gibi gözüküyor ama "ayakkabı resmi" gibi şeyler oluyor. Ama hiçbir zaman açıklamadan farklı ürün geldiğini görmedim. Birkaç kere figür vs aldım hepsi iyi geldi sadece paketleme biraz vasat.

Evet iyi okumak çok önemli.

Bedava şeyler bence yalan uygulamada çok fazla o tarz şey var ama hepsi oradan oraya atıyor en sonunda 600 TL fatura çıkarıyor. Ama normal almak istiyosanız alabilirsiniz ben aldım normal geldi.

Evet iyi okumak çok önemli.

Bedava şeyleri gerçekten veriyorlar ama uğraştığınıza değmeyecek seviyede çok uzatıyor olayı. Gerçekten alan tanıdıklarım var 50 kişiyi falan üye yaptılar.

Vergi ile birlikte zaten diğer sitelerdeki fiyatına ulaşıyor galiba ürünler.

Hayır yine de çok daha ucuza geliyor. Bizim esnaflar yüzünden zaten yakında yasaklanacak gibi gözüküyor Temu. "başganım biz iyi geçiremiyoruz halka bunlar dürüst iş yapıyor bizim ekmeğimizi çalıyor bir izin verin vatandaşa sokalım" misali takıldıkları için.

En son Temu'dan ürünler için sağlık belgeleri ve Türkiye temsilcisi zorunluluğu görüşülüyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı