Temu'dan ürün alınır mı?

Arda7700

Decapat
Daha fazla  
1-1.173 liralık ürün sipariş edeceğim. Gümrükte sıkıntı çıkar mı?
2- Sanal kart ile mi almalıyım?
3- Alan varsa malzeme kalitesi nasıl ve kaç günde geldi?

Hocam ben 30 euro yasasına uyup alıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı
Ayrıyeten Papara kartımdan aldım 3üncüye alışveriş yaptık herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

1- limit resmi olarak şu anlık 1.109 lira (30 euro) eğer euro yükselirse alabilirsiniz ürünü :D
2- gerek yok.
3- tişört alırsan kumaş içeriğine çok dikkat et, diğer ürünlerde yorumlara bak, ben tişört almıştım hayatımda hiç görmediğim kadar kalitesiz, %100 polyester bir kumaş türü gelmişti.

1-1.173 liralık ürün sipariş edeceğim. Gümrükte sıkıntı çıkar mı?
2- sanal kart ile mi almalıyım?
3- alan varsa malzeme kalitesi nasıl ve kaç günde geldi.

Gümrük vergisi olan 30 euroyu gecmeden snpurdiriden %60 klavye aldım. 9 günde geldi ve malzeme gayet iyi kalteliydi. Buradan 3000 4000 alacağım klavyeye vergıyle beraber 950 verdim. Ama cogu kişi pek guvenmıyor kımısıde alıyor.

Çok kalitesiz bir yer Temu. Amazon'dan al hiç bulaşma oraya. Temu, AliExpress gibi ama daha güvensiz hali diyeyim.

Anlatmaya çalıştığım şey şu: Temu'dan sipariş ettigin şeyler salatalık olarak bile gelebilir daha güvenilir web sitelerine bak.

Abartmayın hocam kusurlu ürün gönderdiklerinde iade almadan parasını gönderdiğine dair yorumlar okudum eskide kaldı bu salatalık işleri.

Vallahi bilmiyorum ben yine de aynı ürün Amazon'da varsa oradan alsın tabii arastirarak çünkü Amazon'da %100 güvenli değil ama ürün Amazon'da yoksa Temu'dan alsın ben sadece yapabileceği şeyleri söylüyorum istediği yerden alsim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı