Dediğin gibi minimum tutarı zaten onlar 2000'e çekti takılacağını sanmıyorum. Tabii kesin konuşmak zor.Temu'nun minimum alışveriş tutarı 2000TL olmuş ve ben ilk alışverişimi bugün yapmak istedim ama minimum tutara ulaşana kadar 25 ürün eklemiş oldum bu bir sorun yaratır mı? Sepetimdeki ürünler bunlar.
Eki Görüntüle 2262927
Eki Görüntüle 2262928
Eki Görüntüle 2262929
Sırf onun için farklı şeyler aldım kişisel kullanım için aldığım anlaşılsın diye. İlk kez yurtdışından alışveriş yapacağım bu yüzden korkuyorum biraz.Dediğin gibi minimum tutarı zaten onlar 2000'e çekti takılacağını sanmıyorum. Tabii kesin konuşmak zor.
Sırf onun için farklı şeyler aldım kişisel kullanım için aldığım anlaşılsın diye. İlk kez yurt dışından alışveriş yapacağım bu yüzden korkuyorum biraz.
Teşekkür ederim umarım 4 çanta da sorun olmaz.Bir şey olacağını sanmıyorum açıp bakarlar en kötü sonra yollarlar.
Temu'nun minimum alışveriş tutarı 2000TL olmuş ve ben ilk alışverişimi bugün yapmak istedim ama minimum tutara ulaşana kadar 25 ürün eklemiş oldum bu bir sorun yaratır mı? Sepetimdeki ürünler bunlar.
Eki Görüntüle 2262927
Eki Görüntüle 2262928
Eki Görüntüle 2262929
En fazla 5 ürün kuralı yok mu?
Sepet tutarı minimum 2000 artık. Paketlerken 5 ürün şeklinde paketliyorlar genelde.
Sipariş elinize ulaştı mı ?Temu'nun minimum alışveriş tutarı 2000TL olmuş ve ben ilk alışverişimi bugün yapmak istedim ama minimum tutara ulaşana kadar 25 ürün eklemiş oldum bu bir sorun yaratır mı? Sepetimdeki ürünler bunlar.
Eki Görüntüle 2262927
Eki Görüntüle 2262928
Eki Görüntüle 2262929
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.