Temu'nun verdiği kargo takip numarası çalışmıyor

Furkan Aydoğdu

Hectopat
Daha fazla  
Temu'dan 07.11.2024 tarihinde Aula F75 klavye sipariş ettim. Kargo Aras Kargo ile gelecek, kargo takip numarasını Aras Kargo'nun web sitesine girince böyle bir kargo bulunamamaktadır yazıyor. Kargo Temu'ya göre hala yurt dışındaki havalimanında gösteriyor belki de bundandır, sizce sebebi nedir?

Temu'dan 07.11.2024 tarihinde Aula F75 klavye sipariş ettim. Kargo Aras Kargo ile gelecek, kargo takip numarasını Aras Kargo'nun web sitesine girince böyle bir kargo bulunamamaktadır yazıyor. Kargo Temu'ya göre hala yurt dışındaki havalimanında gösteriyor belki de bundandır, sizce sebebi nedir?
Daha kargoya verilmemis o yd daki kargo firmasının takip numarası bekleyin biraz daha

Kargo tam olarak ellerine ulaştığı zaman ve size doğru yol aldığı zaman SMS ve Link ile size bildirirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı