Ten Core tablet boyutu

Hocam onlar priz seçenekleridir. EU/AB olanı seçmeniz lazım.
Yalnız 10 GB RAM, 512 ROM'lu cihazı 55 dolara kimse vermez, güvenilir değil gibi site.
Vova - Şikayetvar
Ayrıca sim kart girişi olan bir ürünü alamazsınız yurt dışından.
Ben siteden 2 tb flash aldım ve kullanıyorum bi sorun yok tabletide aldım au tak seçeneğini seçtim osrun yaratır mı acaba?

Hocam AU Avustralya tipi giriştir, dönüştürücü almanız gerekli.
1598873746651.png

Zaten sim kart girişi olan bir cihaz olduğu için gümrükten geçeceğini sanmıyorum.
Ben siteden 2 tb flash aldım ve kullanıyorum bi sorun yok.
Emin misiniz 2TB olduğuna ? Genelde 8-16'lık bellekleri formatlayıp 2TB olarak gösteriyorlar. Onu da kontrol edin bence, 300-400 dolara almadıysanız sahtedir.

Son düzenleme:
Hocam AU Avustralya tipi giriştir, dönüştürücü almanız gerekli.
Eki Görüntüle 653599

Zaten sim kart girişi olan bir cihaz olduğu için gümrükten geçeceğini sanmıyorum.

Emin misiniz 2TB olduğuna ? Genelde 8-16'lık bellekleri formatlayıp 2TB olarak gösteriyorlar. Onu da kontrol edin bence, 300-400 dolara almadıysanız sahtedir.
Hocam flashı nasıl kontrol ederim?? Ayrıca gümrükten geçemezse nolur?? Tablet elime ulaşırsa almam gereken dönüştürücünün linkini atarmısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı