Tencent Game Buddy açılmama sorunu

Contra

Decapat
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Ben Tencent Games'in kendi yayınladığı Emulator'ü indiriyorum ve açıyorum fakat açtığım zaman hiçbir tepki vermiyor program. Ne görev çubuğunda çıkıyor, ne de başka bir yerde. Emulatör'ü kullanan arkadaşlar varsa dosyalarını uploadlayıp atabilirler mi acaba dosyaları tam kurmadığı için mi açmıyor bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Sistem özelliklerini yazar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Anladığım kadarıyla RAM ayarların oldukça düşük kalmış,
BIOS'dan arttırmalısın.
2. İşlemci yetersiz.
3. Radeon HD 4500 oldukça yetersiz kalıyor.

Sistemin için 1151 Pin'li anakart, işlemci ve RAM (8 GB) almanı öneririm. Bu sistemle açılmaması normal.

Daha düşük sistemlerde açılıyor emulatör. PUGB açılmasa hak verirdim fakat emulatör açılmıyor bende.

Daha düşük sistemlerde açılıyor emulatör. PUGB açılmasa hak verirdim fakat emulatör açılmıyor bende.
Uygulamanın açılmaması; yanlış kurulması, kurulurken başka iş ile ilgilenmeniz gibi şeyler sonucu oluyor. O sistem ile emülator işine girişme bence. İyi günler.

hocam peki bende neden açılmıyor hiçbir tepki vermiyor görev yöneticisine gelir gelmez hemen geri kapatıyor.

Dosya Ekleri

• DxDiag.txt
    75,4 KB · Görüntüleme: 510
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…