Tencent Gaming Buddy FPS Nasıl Arttırılır?

tencent emulatorunden ayarlara gir open gl yap ve butun seçenekleri indir aşağıya sonra oyuna girip butun ayarları düşür ve disabled yap sesi kapa sonra ise görev yöneticisnden oyuna yüksek öncelik ver 30+fps alırsın buda sana yeter dostum hadi iyi oyunlar

PUBG Mobile oynuyorsan ayarlar/görüntü kısmında FPS ayarlama yeri var

Biraz geç yazdım ama OpenGL yaptığımda FPS artıyor ama bu seferde drop giriyor.

oyunun emulatorunden 720p yap goruntuyu bilgisayarda hiçbişey çalışmasın disk temizleyip gir oyuna ve görev yonetıcınsen oncelık vermeyı unutma
Hemen tekrar deniyorum. En kısa zamanda geri döneceğim.
oyunun emulatorunden 720p yap goruntuyu bilgisayarda hiçbişey çalışmasın disk temizleyip gir oyuna ve görev yonetıcınsen oncelık vermeyı unutma
Yine hiçbir şey değişmedi. Neyse ben zaten 20 fps altı almıyorum HDR de. Artık şükredeceğim.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyince geri döneceğim.
Ben zaten bu konuyu açmadan öncede GFX Tool kullanıyordum. Yine 30 FPS geçmiyor. Hatta sen bırak 30 u 25 20 zar zor görüyor.

30 fps zaten geçmez oyunda sadece 30 fps sabıt alabılırsın 30 fps geçmesı ıcın program kullanmalısın ve cozunurlugu dusurup pencerelı modda oynamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…