Tencent Gaming Buddy Türkçe Karakter Sorunu

muntaro

Megapat
Emulatörde Türkçe karakterleri kullanamıyorum. Ayarlarda da Türkçe klavye maalesef yok. Android ayarlarında Keyboard & Input Methods sekmesinde QQGameVMKeyboard'dan başka seçenek yok. Set Keyboard Layouts seçeneğinde ise hiçbir şey çıkmıyor. Oyun içinde "ğ,ç,ı,ü,ö,ş,ç" karakterlerini kullanmak istiyorum. Herhangi bir yerden kopyala-yapıştır ile denediğimde ise "?????" şeklinde görünüyor. Umarım bu sorunun düzelmesinde yardımcı olabilecek birileri vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe Karakterler için herhangi bir oyun indirip google play veya google play oyunlar ı açıp arama kısmına TR Klavye yazıp ilk çıkanı yükleyin. daha sonra oyunun klavye ayarlarından Türkçe klavyeyi seçip oyununuza devam edebilirsiniz. Bende ilk başta clash of clans kurduğumda google play çıkmadı. Daha sonra clash royal kurdum google play geldi. sonrasında işlemleri söylediğim gibi yaptım. Şu an Türkçe karakterleri kullanabiliyorum
Klavye ayarlarını nasıl açacağım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar önceden bende de bu sorun vardı bu videoyu izledikten sonra sorun gitti. Kesinlikle deneyin her sürüm de oluyor ek bir şey indirmenize gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı