2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 10 Nisan 2021 #11 CJack60 dedi: Tencere deyip geçmemek lazım. Yürük Helvane Tencere 110X35 Cm. 289 Lt. Fiyatı Yürük Helvane Tencere 110X35 Cm. 289 Lt. en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Konsol parasına tencere mi?
CJack60 dedi: Tencere deyip geçmemek lazım. Yürük Helvane Tencere 110X35 Cm. 289 Lt. Fiyatı Yürük Helvane Tencere 110X35 Cm. 289 Lt. en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Konsol parasına tencere mi?
Perry Picopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 452 Yer Patagonya 10 Nisan 2021 #12 Birisi42 dedi: Hocam pahalı mıydı? Bence ilk kameraya bakın. Küçük çocuksa aklı karışmıştır bir anda ama koca adam alırsa gidin polise. Genişletmek için tıkla... Kamera vermezler bana polisle gidersem ancak onlar ister. Çocuklar olabilir yetişkin de olabilir pek fikrim yok.
Birisi42 dedi: Hocam pahalı mıydı? Bence ilk kameraya bakın. Küçük çocuksa aklı karışmıştır bir anda ama koca adam alırsa gidin polise. Genişletmek için tıkla... Kamera vermezler bana polisle gidersem ancak onlar ister. Çocuklar olabilir yetişkin de olabilir pek fikrim yok.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 10 Nisan 2021 #13 Perry dedi: Kamera vermezler bana polisle gidersem ancak onlar ister. Çocuklar olabilir yetişkin de olabilir pek fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam. Fiyatı neydi?
Perry dedi: Kamera vermezler bana polisle gidersem ancak onlar ister. Çocuklar olabilir yetişkin de olabilir pek fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam. Fiyatı neydi?
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 10 Nisan 2021 #14 Çalan kişi de bir tencere için mi uğraşacaklar yahu deyip çalmıştır. Bence yakın bir karakola git ve tencere hırsızına şoku yaşat.
Çalan kişi de bir tencere için mi uğraşacaklar yahu deyip çalmıştır. Bence yakın bir karakola git ve tencere hırsızına şoku yaşat.