Gariptir ama şöyle bir sorun var. Model zaten yukarıda yazıyor. Türk Telekom'dayım şubata kadar. Modemde tüm tuşlar yanıyor. Bir USB ve wpd yanmıyor. Ama sanırsam USB yanıyordu normalde hatırlamıyorum. Ne yapmam lazım? Bilgisayarda Ethernet kablosuyla bağlı zaten evet internet var gözüküyor bağlı gözüküyor ama oyuna veya sosyal medyaya girdiğim zaman girmiyor. Yağmurdan mıdır acaba?
Gariptir ama şöyle bir sorun var. Model zaten yukarıda yazıyor. Türk Telekom'dayım şubata kadar. Modemde tüm tuşlar yanıyor. Bir USB ve wpd yanmıyor. Ama sanırsam USB yanıyordu normalde hatırlamıyorum. Ne yapmam lazım? Bilgisayarda Ethernet kablosuyla bağlı zaten evet internet var gözüküyor bağlı gözüküyor ama oyuna veya sosyal medyaya girdiğim zaman girmiyor. Yağmurdan mıdır acaba?
bilmiyorum fakat turk telekoma da cuma günü gittim kadın bana evet bazen kopmalar meydana geliyor dedi arıza kaydı oluşturdu ancak dün mesaj geldi ve arıza bulunmamaktadır diyip arıza kaydını iptal ettiklerini sms olarak bildirdiler. Turk telekomunda kötü yanlarından birisi bu. Güvenli internete nerden bakabilirim?
Bilmiyorum fakat Türk Telekom'a da cuma günü gittim kadın bana evet bazen kopmalar meydana geliyor dedi arıza kaydı oluşturdu ancak dün mesaj geldi ve arıza bulunmamaktadır deyip arıza kaydını iptal ettiklerini SMS olarak bildirdiler. Türk Telekom'unda kötü yanlarından birisi bu. Güvenli internete nereden bakabilirim?