Tenda AC1200 modemde USB ve wpd yanmıyor

erd4mss

Picopat
Daha fazla  
Gariptir ama şöyle bir sorun var. Model zaten yukarıda yazıyor. Türk Telekom'dayım şubata kadar. Modemde tüm tuşlar yanıyor. Bir USB ve wpd yanmıyor. Ama sanırsam USB yanıyordu normalde hatırlamıyorum. Ne yapmam lazım? Bilgisayarda Ethernet kablosuyla bağlı zaten evet internet var gözüküyor bağlı gözüküyor ama oyuna veya sosyal medyaya girdiğim zaman girmiyor. Yağmurdan mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz mobil veri ile mi oyuna girmeye çalışıyorsunuz?
yok normal internet ile bilgisiyardan deniyorum bilgisiyarda zaten normal wifi ağları felan gözükmüyor wifi adaptörü gerekiyor onun için o farklı bir konu ama ethernetlede olmuyor şuanda

Yok normal internet ile bilgisayardan deniyorum bilgisayarda zaten normal Wi-Fi ağları falan gözükmüyor Wi-Fi adaptörü gerekiyor onun için o farklı bir konu ama ethernetlede olmuyor şu anda.

Siz ev interneti ile bağlanıp güvenli internet açık mı diye kontrol edin.

İnternetsiz giriyor mu o siteye çünkü evde internet yok şu anda hiçbir alette çekmiyor şu anda internet.

Hayır. İnternet olmadan giremezsin. Telefondan Wi-Fi ile bağlanıp deneyin.

İnternetsiz giriyor mu o siteye çünkü evde internet yok şu anda hiçbir alette çekmiyor şu anda internet.

Devre dışı diyor.

Ev interneti ile denediniz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…